Terug

Producten voor in de bad- en slaapkamer (57)

Producten voor in de bad- en slaapkamer

Bamboe in je bed of bad ? Een slimme zet.

Tover je slaapkamer en badkamer om met bamboe Badjassen, handdoeken, hamamdoeken en nog veel meer. Bekijk het geheel assortiment bamboeproducten en ga voor duurzaam

1. Bamboe textiel heeft een antibacteriële werking
2. Bamboe textiel voelt door de ronde structuur heel soepel en super zacht
3. Bamboe textiel kan door de holle structuur veel vocht opnemen, 60% meer dan katoen
4. Bamboe stof voelt koel aan in de zomer
5. Bamboe textiel is heel gemakkelijk te verven

Zijdezacht voor je huid 

Bamboe is ontzettend zacht voor de huid en hypo-allergeen. Mensen met een gevoelige huid of met een allergie voor andere textiel, kunnen bamboe met een gerust hart dragen. Bamboe neemt zeer goed vocht op, zelfs meer dan katoen. Met het dragen van bamboe stof ben je tegelijkertijd beschermd tegen schadelijke UV stralen. Bamboe filtert namelijk 98% van de schadelijke UV stralen.
Bamboe is een erg fijne stof om het gehele jaar door te dragen. In de zomer ademt de stof doordat de vezels door de warmte uitzetten. In de winter trekken de vezels juist weer dichter naar elkaar toe en zorgt dit voor een isolerend effect.

Waarom duurzaam? 

Bamboe is een milieuvriendelijk product omdat er tijdens de groei en het oogsten ervan geen pesticiden of andere bestrijdingsmiddelen worden gebruikt. Bamboe bezit namelijk van nature antibacteriële stoffen. Voor de productie van stoffen worden alleen de zij bladeren gebruikt, zodat de boom weer verder kan groeien. En bamboe groeit ontzettend snel, waardoor minder grond nodig is dan bijvoorbeeld bij hout. En last but not least, bamboe draagt bij aan de vermindering van CO2. Bamboe absorbeert namelijk 35% meer CO2 dan soortgelijke planten!

 

Ook overtuigd van de voordelen van bamboe textiel? Bekijk ons aanbod bamboe beddengoed en alle andere zomerdekbedden.

Lees meer Sluiten

Filters

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Koning Bamboe 9.2 / - 431 Reviews @ KoningBamboe