Terug

Bamboe dienblad woestijn

1-2 werkdagen

Dit leuke woestijn dienblad van bamboevezel is praktisch, duurzaam en milieuvriendelijk! Gebruik het op diners en serveer gasten in stijl.

€ 13,90

  • 1-2 Werkdagen levertijd Tooltip Wij doen dagelijks ons uiterste best om jouw bestelling tot snel mogelijk te verzenden.
  • Duurzaam verpakt
  • Gratis verzenden en retourneren
  • Ophalen mogelijk!

Productomschrijving

Bamboe dienblad woestijn

Dit leuke woestijn dienblad van bamboevezel is praktisch, duurzaam en milieuvriendelijk! Gebruik het op diners en serveer gasten in stijl.

Vaatwasserbestendig
Niet voor magnetron of oven
Materiaal: bamboevezel, melamine
Afmetingen: Lengte: 30 cm Hoogte: 4,5 cm Breedte: 30 cm

Milieu.

Bamboe is een licht maar zeer stevig materiaal. In tegenstelling tot de meeste harde houtsoorten neemt bamboe vocht nauwelijks op, waardoor het krimpt noch uitzet. Ook heeft bamboe de eigenschap bacteriën snel af te breken.
Het is dus uitermate geschikt voor keukenaccessoires! Bamboe is bovendien milieuvriendelijk:
- Het neemt een bijna 5 maal grotere hoeveelheid broeikasgassen op en produceert 35% meer zuurstof dan een vergelijkbare hoeveelheid bomen.
- De stevige bamboewortels verhinderen erosie, houden water vast in de grond en verminderen waterverontreiniging door hun hoge stikstofopname.
- Bamboe hernieuwt zichzelf continu door de aanmaak van nieuwe scheuten na het oogsten.
- Bamboe is de snelst groeiende plant ter wereld (tot 1 meter per dag !) en kan na 4 tot 5 jaar al geoogst worden. Bij de traditionele harde houtsoorten is oogsten pas mogelijk na 25 tot soms wel 70 jaar en moeten de bomen nadien opnieuw aangeplant worden.
- Voor de bamboeteelt wordt geen gebruik gemaakt van bestrijdingsmiddelen en/of meststoffen. Onze leverancier werkt met bamboe uit een streek in China met een gematigd klimaat. De bamboe groeit daar langzaam en produceert daardoor dichte, harde en duurzame stengels.

 

Verzending

Verzending

Jouw bestelling zal op een duurzame manier worden verpakt en verzonden. Wij hergebruiken de dozen voor het verzenden van een bestelling. Daarnaast gebruiken wij ecologische tape.

Reviews

Gerelateerde producten

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Bamboe dienblad woestijn

Bamboe dienblad woestijn

€ 13,90

Koning Bamboe 9.2 / - 421 Reviews @ KoningBamboe