Terug

BLACK FRIDAY 25% DISCOUNT

Bamboe inbakerdoek schattige kittens

1-2 werkdagen

Deze kittens inbakerdoek is schattig en multifunctioneel. Je kunt de inbakerdoek ook gebruiken als laken, spuugdoekje of voederhoes!

€ 14,95

  • 1-2 Werkdagen levertijd Tooltip Wij doen dagelijks ons uiterste best om jouw bestelling tot snel mogelijk te verzenden.
  • Duurzaam verpakt
  • Gratis verzending binnen Nederland
  • Ophalen mogelijk!

Productomschrijving

Bamboe inbakerdoek schattige kittens

Deze schatige kittens inbakerdoek is duurzaam en multifunctioneel. Je kunt de inbakerdoek ook gebruiken als laken, spuugdoekje of voederhoes!


Afmeting: 120cm x 120cm na wassen
Materiaal: katoen, karton, bamboevezel, kunststof
Afmetingen: Lengte: 120 cm Breedte: 120 cm                                                                            Materiaal : 70% bamboe, 30% katoen

Inbakeren is een tijdelijk hulpmiddel.

Inbakeren is een tijdelijk hulpmiddel. Tijdelijk, omdat je het alleen in de eerste levensmaanden van je baby’tje kan toepassen. In de kraamtijd kan je beter nog niet inbakeren. Jij en je kindje hebben tijd nodig om aan elkaar te wennen en fysiek contact helpt hierbij. Daarnaast leer je zijn signalen (lichaamstaal) van honger niet kennen als hij al vroeg ingebakerd ligt.

Stap voor stap inbakeren

Stap 1: Vouw de bovenste punt van de doek naar binnen.

Stap 2: Leg je baby in het midden van de doek neer. De schouders van je kindje komen ter hoogte van de vouwrand te liggen.

Stap 3: Sla de zijkant van de doek om een armpje heen en stop de punt (niet al te strak) in onder het ruggetje van je baby.

Stap 4: Sla de andere zijkant over zijn andere armpje heen en stop ook deze punt weer in onder zijn rug. Rol je kindje iets opzij, zodat je de doek helemaal onder hem door kan vouwen.

 

Verzending

Verzending

Jouw bestelling zal op een duurzame manier worden verpakt en verzonden. Wij hergebruiken de dozen voor het verzenden van een bestelling. Daarnaast gebruiken wij ecologische tape.

Reviews

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Bamboe inbakerdoek schattige  kittens

Bamboe inbakerdoek schattige kittens

€ 14,95

Koning Bamboe 9.2 / - 374 Reviews @ KoningBamboe