Terug

BLACK FRIDAY 25% DISCOUNT

Bamboe snijplank 37 cm x 15 cm

1-2 werkdagen

Duurzame bamboe snijplank met de afmetingen: 37 cm x 15 cm, met een dikte van bijna 2 cm. De bamboe snijplank is niet geschikt om te reinigen in de vaatwasser, maar is wel te wassen met water en milde zeep

€ 19,95

  • 1-2 Werkdagen levertijd Tooltip Wij doen dagelijks ons uiterste best om jouw bestelling tot snel mogelijk te verzenden.
  • Duurzaam verpakt
  • Gratis verzending binnen Nederland
  • Ophalen mogelijk!

Productomschrijving

Bamboe snijplank 37 cm x 15 cm

Bamboe draagt de belofte van een duurzaam, rendabel en ecologisch verantwoord alternatief voor het wijdverbreid kappen van de kostvare hardhoutbossen van onze planeet. Lanai, deze smaakvolle snijplank, is totaal vervaardigd uit Bamboe en is gelamineerd met lijm zonder beits of verfstoffen. De snijplank is niet geschikt om te reinigen in de vaatwasser, maar is wel te wassen met water en milde zeep. De mooie honingachtige kleur ontstaat door de natuurlijk suiker in de bamboe, deze kleur zal niet vervagen.

De afmetingen van dit duurzame product zijn: 37 cm x 15 cm, met een dikte van bijna 2 cm.

Verzending

Verzending

Jouw bestelling zal op een duurzame manier worden verpakt en verzonden. Wij hergebruiken de dozen voor het verzenden van een bestelling. Daarnaast gebruiken wij ecologische tape.

Reviews

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Bamboe snijplank 37 cm x 15 cm

Bamboe snijplank 37 cm x 15 cm

€ 19,95

Koning Bamboe 9.2 / - 374 Reviews @ KoningBamboe