Terug

Bamboe tuinfakkels set 4 stuks lengte 120 cm

1-2 werkdagen

Een lekkere nazomer met extra sfeer is zeker niet verkeerd! De bamboe fakkels brengen deze fijne sfeer mee. De fakkel is gemaakt van bamboe en is 120 cm lang en beschikt over een brandstofbus. Waterbestendige metalen framebescherming.

€ 12,95

  • 1-2 Werkdagen levertijd Tooltip Wij doen dagelijks ons uiterste best om jouw bestelling tot snel mogelijk te verzenden.
  • Duurzaam verpakt
  • Gratis verzending binnen Nederland
  • Ophalen mogelijk!

Productomschrijving

Bamboe tuinfakkels set 4 stuks lengte 120 cm

4 stuks zwarte bamboe tuinfakkels. Volgens Europese kwaliteit norm met een veilige en onmisbare storm windvanger. Deze is voor volwassenen eenvoudig los te halen door de bajonetsluiting met de hand er vanaf te draaien. Het stalen 170 ml tankje kan gevuld worden met paraffine fakkelolie of lampenolie. De afmeting van de fakkel is: Lengte 120 cm. De bamboe tuinfakkels zijn verpakt per 4 stuks, hebben dikke katoenen lonten die volgens EU-norm stevig vast in de houders gemonteerd zitten, dit om onveilige situaties te voorkomen. De fakkels geven een mooie vlam en branden circa 7 á 8 uur met een compleet gevuld reservoir. De tuinfakkels hebben aan de onderkant een spitse punt waardoor zij eenvoudig in de grond zijn te steken. Wanneer de lont uiteindelijk is op gebruikt is deze te vervangen voor een nieuw exemplaar.

Verzending

Verzending

Jouw bestelling zal op een duurzame manier worden verpakt en verzonden. Wij hergebruiken de dozen voor het verzenden van een bestelling. Daarnaast gebruiken wij ecologische tape.

Reviews

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Bamboe tuinfakkels set 4 stuks lengte 120 cm

Bamboe tuinfakkels set 4 stuks lengte 120 cm

€ 12,95

Koning Bamboe 9.2 / - 374 Reviews @ KoningBamboe