Terug

Bamboe wattenstaafjes - blauw

1-2 werkdagen

100% biologisch afbreekbare wattenstaafjes van bamboe. Deze wattenstaafjes zijn gemaakt met bamboe stokjes in plaats van plastic; dit maakt een wereld van verschil.

€ 7,95

  • 1-2 Werkdagen levertijd Tooltip Wij doen dagelijks ons uiterste best om jouw bestelling tot snel mogelijk te verzenden.
  • Duurzaam verpakt
  • Gratis verzenden en retourneren
  • Ophalen mogelijk!

Productomschrijving

Bamboe wattenstaafjes - blauw

Deze wattenstaafjes zijn gemaakt met bamboe stokjes in plaats van plastic; dit maakt een wereld van verschil. De stokjes zijn hierdoor steviger; dat maakt het gebruik ervan makkelijker dan standaard plastic wattenstaafjes. Daarnaast heb je hierdoor geen onnatuurlijk plastic in je oor: wel zo'n fijn idee. Verder is minder plastic gebruiken an sich natuurlijk een prima plan.

Het bamboe dat wordt gebruikt bij de productie van deze wattenstaafjes is 100%  biologisch afbreekbaar en verantwoord verbouwd. Bamboe is de snelstgroeinde plant op aarde; een ideale vervanger voor hout of plastic, wat veel langer nodig heeft om te groeien. Bamboe is van nature antibacteriëel; bij het verbouwen van bamboe hoeft dus geen kunstmest of pesticide gebruikt te worden.

Misschien voelt een gekleurd wattenstaafje in je oor steken niet helemaal gezond, maar dat is het zeker wel! Het is namelijk natuurlijk BPA vrij katoen, met natuurlijke kleurstof.  Het product is natuurlijk: waterneutraal, vegan en eerlijk.

Verzending

Verzending

Jouw bestelling zal op een duurzame manier worden verpakt en verzonden. Wij hergebruiken de dozen voor het verzenden van een bestelling. Daarnaast gebruiken wij ecologische tape.

Reviews

Gebruikers beoordelingen 5 / 5 Reviews: (1)

  • RV Door Rosalie v beek aan 16-06-2019 20:39

    5 / 5

    Ik heb voor de aardigheid eens berekend hoeveel wattenstaafjes ik op jaarbasis verbruik. Dit heeft mij doen besluiten om over te stappen op bamboe wattenstaafjes. Zo heb ik nog meer producten op mijn lijst staan die ik ga vervangen door duurzame producten. Alle kleine beetjes helpen!

Gerelateerde producten

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Bamboe wattenstaafjes - blauw

Bamboe wattenstaafjes - blauw

€ 7,95

Koning Bamboe 9.2 / - 431 Reviews @ KoningBamboe