Terug

  • Specialist in bamboe producten
  • 100% duurzame producten
  • 1-2 werkdagen levertijd

De 5 voordelen van bamboe

De 5 voordelen van bamboe

Waarom is bamboe zo populair? Wij zetten de 5 voordelen van bamboe op een rijtje.

Groot aantal producten
Er zijn een flink aantal producten die gemaakt kunnen worden van bamboe, waaronder zonnebrillen, horloges, kleding, handdoeken, bamboe vloeren en vele huishoudelijke producten. De verwachting is dat het aanbod aan producten de aankomende jaren fors zal toenemen.

Duurzaam
Bamboe producten zijn volledig natuurlijk en daarom enorm duurzaam. Voor de vele plastic producten die in onze huishoudens zijn binnengetreden komen steeds meer alternatieven beschikbaar. Niet alleen bamboe, maar ook linnen, kurk en andere natuurlijke grondstoffen zullen steeds meer als alternatief gebruikt gaan worden. 

Natuurlijk en chemicaliënvrij
Bamboe wordt geteeld zonder gebruik te maken van pesticiden of chemische meststoffen. Bamboevezel is 100% biologisch afbreekbaar.

Comfortabel
Bamboestof absorbeert drie tot vier keer water beter dan katoen, waardoor de huid bij warm weer comfortabel blijft en niet plakkerig wordt. De stof blijft 2-3 graden koeler in warme temperaturen en warmer bij lage temperaturen. Bamboe kleding is thermisch regulerend, schimmelwerend, antistatisch en houdt je koeler, droger, warmer en geurvrij.

Oneindige grondstof
Het mooie aan bamboe is, dat het zo snel groeit. Met een fors toenemend aantal wereldburgers is het essentieel gebruik te maken van de juiste grondstoffen. 

Laat een reactie achter

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Koning Bamboe 9.2 / - 374 Reviews @ KoningBamboe