Retour

Ovaal tafelblad - 180x100x4 - Naturel - Mangohout

Délai de livraison 3 à 5 jours ouvrés

  • Stock: 2

Het ovale tafelblad van HSM Collection is gemaakt van robuust mangohout. Door de unieke draad van het hout heeft ieder meubelstuk uit mangohout een bijzondere en individuele uitstraling. Het hout staat bekend om zijn fijne nerf met prachtige warme vlam

€ 479,-

Ajouter à la liste de souhaits

  • Retrait sur rendez-vous possible Tooltip Le délai de livraison de chaque article est toujours indiqué sur la page du produit et dans le panier du produit concerné.
  • Payez après : Garantie de remboursement
  • Livraison et retours gratuits
  • Plantez un arbre à chaque commande
Placeholder 4,6

Excellent 4,6 sur 5

“Voir nos avis sur Trustpilot”

Description du produit

Ovaal tafelblad - 180x100x4 - Naturel - Mangohout

Het ovale tafelblad van HSM Collection is gemaakt van robuust mangohout. Door de unieke draad van het hout heeft ieder meubelstuk uit mangohout een bijzondere en individuele uitstraling. Het hout staat bekend om zijn fijne nerf met prachtige warme vlam tekeningen in diverse kleurschakeringen. Het hout is licht tot donker goudbruin waar ook gele en roze strepen doorheen kunnen lopen. Het tafelblad van 4 cm heeft een ruwe afwerking welke het blad extra stoer maakt. Het tafelblad is te combineren met meerdere tafelonderstellen. Let op: het tafelblad is ruw geschraapt. Dit resulteert in een een grof blad met structuur en het blad is daarom niet vlak. Het blad is behandeld met een lak, die een eerste preventieve bescherming laag geeft. Voor een sterkere bescherming die kringvorming en vlekken tegengaat raden wij aan het blad eerst af te schuren en daarna met een onderhoudsmiddel uit de HSM onderhoudsmiddelen collectie toe te passen.

  • Voor een stijlvolle eethoek
  • Stoere look door het ruwe mangohout
  • 4 cm dik blad
  • Met mooie houtnerven die goed te zien zijn
  • Biedt plaats aan 6 personen
Color Naturel
Material Mangohout

Expédition

Expédition

Faites l'expérience d'une expédition durable avec nous ! Votre commande sera soigneusement emballée et expédiée dans le respect de l'environnement. Nous en réutilisons des dizaines et plantons un arbre à chaque commande. Rejoignez-nous et faites une différence verte !

Product tags

Évaluations

Comparer les produits Supprimer tous les produits

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Ovaal tafelblad - 180x100x4 - Naturel - Mangohout

Ovaal tafelblad - 180x100x4 - Naturel - Mangohout

€ 479,-

Koning Bamboe 4,6 / 5 - 223 Évaluations @ Trustpilot
Veuillez accepter les cookies afin de rendre ce site plus fonctionnel. D'accord? Oui Non En savoir plus sur les témoins (cookies) »