Terug

Duurzame kinderservies (36)

Duurzame kinderservies

Voordelen van Bamboe servies 

Van duurzaamheid tot antibacteriële eigenschappen en meer, er zijn veel voordelen aan het gebruik van servies van bamboevezel boven traditionele soorten zoals glas en porselein.

1. Super duurzaam

Bamboe-servies zal niet snel breken als je het laat vallen. Het materiaal is zeer duurzaam en kan tegen een stootje. Bamboe servies is dus perfect als je kleine kinderen hebt die soms nog wel eens iets laten vallen.

2. 100% biologisch afbreekbaar

Bamboevezel is 100% biologisch afbreekbaar, wat betekent dat het volledig milieuvriendelijk is. Bamboe begint als een natuurlijke substantie op aarde en eindigt ook zo. Het groeit ook snel, dus het is een gemakkelijk duurzame optie als een zeer hernieuwbaar materiaal voor de wereld.

3. Vrij van chemicaliën

Bamboe heeft geen hulp nodig bij het bestrijden van de plagen die andere soorten gewassen teisteren. Het natuurlijke afweersysteem houdt insecten en bacteriën weg. Dat betekent dat er geen chemicaliën en pesticiden nodig zijn die slecht zijn voor uw gezondheid en voor de planeet. Op geen enkel moment in het productieproces van bamboe servies worden chemicaliën gebruikt, vanaf de groeifase tot en met het eindproduct.4. Gemakkelijk schoon te maken
Bamboevezel absorbeert geen kleur of geur. Bamboe servies is gemakkelijk schoon te maken en geschikt voor de vaatwasmachine

6. Zeer lichtgewicht

Servies van bamboevezel is zeer licht van gewicht en dus bij uitstek geschikt om mee te nemen in de caravan. Servies van bamboevezel is zeer sterk en toch zeer flexibel. Hierdoor zijn de borden en bekers vrijwel onverwoestbaar.

Lees meer Sluiten

Filters

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Koning Bamboe 9.2 / - 374 Reviews @ KoningBamboe