Terug

Duurzame Bamboe Badtextiel (66)

Verrassend zacht zijn de bamboe handdoeken en badlakens. Wat is er nou lekkerder dan als je uit de douche of het bad stapt je kan een lekkere dikke, super zachte bamboe handdoek of badlaken omslaan?

Duurzame Bamboe Badtextiel

Verrassend zacht zijn de bamboe handdoeken en badlakens. Wat is er nou lekkerder dan als je uit de douche of het bad stapt je kan een lekkere dikke, super zachte bamboe handdoek of badlaken omslaan?

Duurzame Bamboe badtextiel

Vind je ook dat je af en toe een verwen moment voor jezelf verdiend hebt ? Niks lekkerder dan languit in bad en relaxen in je eigen huis. Met bamboe handdoeken beleef je nog meer wellness in je eigen badkamer. Handdoeken van bamboe zijn zijdezacht en voelen heerlijk aan. Vanwege de holle cellen van de bamboevezel nemen ze het vocht uitstekend op.

Wil je een bamboe handdoek bij Koning Bamboe kopen dan ga je voor zware kwaliteit.  Ze zijn te koop in mooie trendy kleuren en in diverse afmetingen. Je kunt een set  handdoeken samenstellen van washand,gastendoek,handdoek en badlakens. Mooi voor jezelf maar zeker ook om cadeau te doen. 

Handdoeken bamboe

Handdoeken van bamboe blijven ook in de was lekker zacht. Ze mogen gewassen op max. 40 gr. Het is belangrijk geen wasverzachter te gebruiken. Daar kan de bamboevezel niet goed tegen, de vezel uiteindes raken verstopt en er treedt een soort vervilting en dus verharding op. Dat wil je natuurlijk niet want bamboe handdoeken zijn een weldaad voor je huid. Ze hebben dan ook geen wasverzachter nodig want zijn van zichzelf al zacht. Omdat ze het vocht goed vasthouden duurt het wel iets langer voordat een bamboe handdoek weer helemaal opgedroogd is.

Bamboe handdoek kopen

Wil je extra veel luxe om je lijf dan koop je een bamboe badlaken XL of een bamboe sauna handdoek. Deze zijn extra groot en kun je royaal om je lijf wikkelen. En voor je natte haren bestaat er een speciale haar handdoek van bamboe. Makkelijk om je hoofd te draaien als een tulband en vast te zetten met een knoop.

Bamboe badjas

In het assortiment badtextiel van Koning Bamboe tref je ook mooie badjassen van heerlijke kwaliteit. De badjassen zijn unisex en kunnen door mannen en vrouwen gedragen worden.  Afhankelijk van de borstomvang verdient het voor vrouwen soms aanbeveling een maatje groter te nemen dan gebruikelijk.

Bij afname van grotere aantallen badtextiel bij b.v. bed & breakfast of hotels maken we graag een passende offerte.

Lees meer Sluiten

Filters

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box