Terug

Bamboe handdoeken in verschillende kleuren en maten (5)

Filters

Bamboe handdoeken in verschillende kleuren en maten

Een handdoek van bamboe hoe kan dat?

Een van de eigenschappen van bamboe is dat het erg flexibel is. Dit maakt het mogelijk om met dit materiaal veel verschillende producten te maken. Zo heb je niet alleen gastendoeken, maar ook washandjes, saunahanddoeken en hamamdoeken.

Daarnaast zijn er ook veel andere producten, zoals wasrekken, kleding en meubels, gemaakt van bamboe. Met bamboe kun je alle kanten op en dat terwijl het zo duurzaam is. De levensduur van bamboe is namelijk relatief lang en het produceren van bamboeproducten verloopt heel schoon en belast het milieu nauwelijks.

Al deze eigenschappen en omstandigheden hebben ertoe geleid dat er bamboe handdoeken op de markt kwamen. Van bamboe kun je namelijk textiel maken en dat wordt gebruikt in veel producten, bijvoorbeeld in een handdoeken.

Omdat er van bamboe textiel kan worden gemaakt en het enkele voordelen heeft, is het de laatste tijd in populariteit aan het winnen. Steeds meer winkels bieden het aan en steeds meer mensen hebben het in huis.

Dit zorgt ervoor dat meer mensen in aanraking komen met bamboe en wat het te bieden heeft. Daarnaast is het erg duurzaam en wordt de wereld er ook een stukje ‘groener’ van. Gelukkig kun jij ook genieten van de fijne handdoeken gemaakt van bamboe en bijdrage aan het milieu!

Sauna handdoeken

Ga jij graag naar de sauna of heb je thuis een sauna? Dan zijn bamboe saunahanddoeken ideaal voor jou! Met deze handdoeken heb je het juiste formaat handdoek en ook de juiste stof.

Daarnaast drogen bamboehanddoeken snel op en kunnen ze veel vocht opnemen waardoor zweet makkelijk opgenomen wordt en weer uit de handdoek gaat. Perfect dus voor als je weleens naar de sauna gaat om even tot rust te komen!

Formaten:

  • 200 x 70 cm
  • 200 x 90 cm
Lees meer Sluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Koning Bamboe 4,7 / 5 - Reviews @ Trustpilot