Terug

Bamboe rolgordijnen: de natuurlijke en duurzame keuze voor jouw huis

Bamboe rolgordijnen: de natuurlijke en duurzame keuze voor jouw huis

Bamboe jaloezieën zijn niet alleen duurzaam, maar ook stijlvol. De natuurlijke textuur en kleur van bamboe zorgen voor een rustieke en warme uitstraling in huis. Bamboe rolgordijnen passen goed bij een minimalistische of natuurlijke interieurstijl, maar kunnen ook prima gecombineerd worden met andere stijlen.

Voordelen van bamboe jaloezieën:

Bamboe rolgordijnen zijn een populaire en duurzame optie voor raamdecoratie, en bieden vele voordelen ten opzichte van traditionele gordijnen. Hier zijn enkele voordelen van bamboe rolgordijnen:

  1. Duurzaamheid: Bamboe is een van de snelst groeiende gewassen ter wereld en heeft een minimale impact op het milieu. Bamboe rolgordijnen gaan dan ook langer mee dan traditionele gordijnen.

  2. Veelzijdigheid: Bamboe rolgordijnen zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en kleuren, waardoor ze passen bij elk interieur.

  3. Lichtdoorlatendheid: De dichtheid van bamboe rolgordijnen is aanpasbaar, waardoor je zelf de mate van lichtinval kan regelen. Zo kan je de ruimte sfeervol verlichten zonder in te leveren op privacy.

  4. Eenvoudig te onderhouden: Bamboe rolgordijnen zijn eenvoudig te reinigen en te onderhouden. Een vochtige doek of stofzuiger is vaak al voldoende om de gordijnen schoon te maken.

  5. Isolerend: Bamboe rolgordijnen hebben van nature isolerende eigenschappen, waardoor ze bijdragen aan de energie-efficiëntie van je woning. In de zomer houden ze de warmte buiten en in de winter de kou.

  6. Makkelijk te monteren: Bamboe rolgordijnen zijn gemakkelijk te monteren en kunnen zonder professionele hulp worden opgehangen. Dit bespaart je tijd en geld.

Koning Bamboe biedt rolgordijnen aan in verschillende standaard afmetingen. Hieronder vind je een overzicht van deze afmetingen:

  • 60 cm x 160 cm
  • 80 cm x 160 cm
  • 100 cm x 160 cm
  • 120 cm x 160 cm
  • 140 cm x 160 cm
  • 160 cm x 160 cm
  • 180 cm x 160 cm
  • 200 cm x 160 cm

Maatwerk:

Bamboe rolgordijnen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren. Bij Koning Bamboe kunnen we rolgordijnen op maat maken zodat ze perfect passen bij jouw raam en interieur. Ook kun je bij ons kiezen uit diverse kleuren en texturen, zodat je altijd een bamboe rolgordijn vindt dat perfect bij jouw stijl past.

Zelfmontage tips:

Als je op zoek bent naar raamdecoratie die zowel sfeervol als natuurlijk is, dan zijn rolgordijnen van riet een mooie optie. Niet alleen geven ze een warme uitstraling aan je interieur, maar ze zijn ook nog eens gemakkelijk te monteren. Hieronder leggen we uit hoe je de rolgordijnen in een paar simpele stappen kunt ophangen.

Stap 1: Meet de maat op Voordat je begint met het ophangen van de rolgordijnen, is het belangrijk om de maat van het raam goed op te meten. Meet zowel de breedte als de hoogte van het raam op en voeg hier eventueel enkele centimeters aan toe voor de gewenste overlap en ruimte aan de bovenkant en onderkant van het rolgordijn.

Stap 2: Bevestig de ophangbeugels De rolgordijnen worden geleverd met ophangbeugels. Bevestig deze beugels op de gewenste plek op het raamkozijn met behulp van schroeven of spijkers. Zorg ervoor dat de beugels stevig vastzitten en op gelijke hoogte zijn geplaatst.

Stap 3: Hang de rolgordijnen op Wanneer de ophangbeugels op hun plaats zitten, kan je de rolgordijnen eenvoudig ophangen. Schuif de rolgordijnen in de beugels en bevestig de onderlat door middel van de bijgeleverde koordjes. Zorg ervoor dat het rolgordijn recht hangt en de beugels goed vastzitten.

Stap 4: Afwerking Als laatste stap kan je het rolgordijn eventueel nog afwerken door de overtollige rietstengels af te knippen met een schaar. Hierdoor krijgt het rolgordijn een strakke en nette uitstraling.

Zoals je kunt zien, is het monteren van rieten rolgordijnen een eenvoudig klusje. Met een paar simpele stappen kan je je interieur voorzien van een sfeervolle en natuurlijke raamdecoratie.

Neem gerust een kijkje in onze webshop:

Onze naam, Koning Bamboe, verraadt het al: naast rieten rolgordijnen bieden wij ook prachtige bamboe raamdecoratie aan. Denk bijvoorbeeld aan sfeervolle bamboe rolgordijnen en jaloezieën. Neem daarom snel een kijkje op onze website en ontdek onze collectie!

Laat een reactie achter

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Koning Bamboe 4,6 / 5 - 223 Reviews @ Trustpilot
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »