Terug

Het unieke gevoel van bamboe in huis

Het unieke gevoel van bamboe in huis

Heb jij altijd al een meer natuurlijke en rustgevende uitstraling willen geven aan je huis of specifieke kamer? Dan is KoningBamboe dé ideale plek om jouw huis dit gevoel te geven!
Hier vind je namelijk alles voor het creëren van de ultieme sfeer in jouw huis of kamer. Om deze reden leggen we je op deze pagina stap voor stap uit wat bamboe jou te bieden heeft!

Korte introductie in de fantastische wereld van Bamboe

Bamboe is één van de meest duurzame materialen voor zowel meubilair als textiel en andere toepassingen. Het voordeel van bamboe is namelijk dat het ontzettend snel groeit en het een sterke structuur heeft. Daarnaast zijn er ook vele verschillende soorten van te vinden over de hele wereld.

Doordat bamboe ontzettend snel groeit, wel 1 meter per jaar, en op meerdere plekken kan worden gekweekt raakt bamboe nooit uitgeput. Bovendien kan bamboe meters hoog groeien en neemt het relatief weinig oppervlakte in beslag.

Hierdoor kan bamboe constant aangemaakt worden en hoef je niet zoals bij bomen tientallen jaren te wachten. Dit maakt dat het gebruik van bamboe als duurzaam wordt beschouwd.

Vandaar dat bamboe een fantastisch duurzaam alternatief is voor meubilair met een natuurlijke uitstraling.

De enorme groei gekoppeld met het kleine oppervlakte wat nodig is, maken dat bamboe erg makkelijk te verbouwen is. Ook helpt het dat bamboe dus een sterke structuur heeft waardoor het te gebruiken is voor meubilair en textiel.

Genieten van de uitstraling van bamboe doe je zo!

Naast dat bamboe dus enorm voordelig is en een uitstekend materiaal is voor spullen in elk huishouden, heeft het ook een unieke uitstraling. Met bamboe kun je namelijk elke ruimte voorzien van net wat meer natuur.

Bovendien kan je met bamboe ook een Aziatische ambiance creëren en je eigen draai geven aan de uitstraling van een kamer of het huis. Daarnaast geeft het ook een erg fijne en rustgevende sfeer.

Dus mocht je daar echt van houden of vind je het passen bij een bepaalde ruimte, dan kan bamboe daar zeker bij aan bijdragen. Met bamboe creëer je namelijk de ideale uitstraling en kun je ook bepaalde stijlen combineren.

Onze bamboeproducten zijn bijvoorbeeld erg verschillend van uitstraling. Zo hebben we bed textiel waaraan je niet per se hoeft te zien dat het gemaakt is van bamboe, maar we hebben ook wasmanden en kasten gemaakt van bamboe dat je ook echt terugziet in het ontwerp.

Op deze manier je bepaal je zelf op welke manier bamboe de uitstraling van jouw huis beïnvloedt.

Bamboe voor in de keuken en om duurzaam mee te koken

Buiten het feit om dat we geen pan gemaakt van bamboe hebben, vanwege verklaarbare redenen, is er wel veel wat je van bamboe in je keuken kunt gebruiken.

Bij ons van KoningBamboe vind je snijplanken, bestekbaken, opbergplankjes en nog véél meer. Alles wat je kunt bedenken qua keukenaccessoires is bij ons te vinden en bestellen.

Hierdoor kun jij je huishouden nog meer verduurzamen en haal je tegelijkertijd ook kwalitatief hoogwaardige producten in huis. Bamboe is namelijk een uitermate sterk materiaal en is een meer dan waardige vervangen voor plastic of hout in de keuken.

Daarnaast kan je met bamboe ook in de keuken een draai geven aan de uitstraling. Dit kun je bijvoorbeeld doen met een theedoos of weegschaal van bamboe.

Voor alle keukenaccessoires gemaakt van bamboe kun je op de pagina kijken naar allerlei fantastische mogelijkheden. Op deze manier kun jij zelf bepalen met welke bamboeproducten je een draai aan je keuken gaat geven!

Alles voor in huis met bamboe

Ook voor het huishouden is er enorm veel mogelijk met bamboe, zo heb je producten om je huis mee schoon te houden en om de sfeer in het huis om te gooien. Natuurlijk kun je voor elke ruimte in het huis verschillende producten vinden.

Neem bijvoorbeeld de badkamer waar wij tandenborstelhouders hebben, handdoeken, badjassen en nog veel meer hebt gemaakt van bamboe. Er is dus genoeg te vinden om je badkamer te voorzien van de nodige bamboe. Met name het bad textiel is iets waar je hier bij KoningBamboe veel van kunt vinden!

Verder kun jij ook de nodige meubels vinden voor in de woonkamer. Een mooie schoenenkast gemaakt van bamboe of een wasmand voor in de waskamer zijn mogelijke stukken voor in het huis.

Hiermee creëer je deze natuurlijkere uitstraling met bamboe terwijl je tegelijkertijd beschikt over uitstekende aanwinsten voor het meubilair. De meubelstukken gemaakt van bamboe zijn namelijk niet alleen prachtig geconstrueerd, maar zijn ook uiterst duurzaam.

Natuurlijke verzorging met Bamboe

Bamboe is een natuurlijk product met enkele fantastische eigenschappen. Zo is bamboe ook uitermate geschikt voor persoonlijke verzorging. Er zijn natuurlijke shampoos en maskers, maar ook handdoeken, washandjes en zelfs scheermesjes.

Kortom, er is van alles wel wat. Zeker vanwege de vele gezondheidsvoordelen is bamboe een uitstekende grondstof. Verzorgingsproducten met bamboe bevatten namelijk een helende werking.

Bamboe werkt namelijk goed voor het kraakbeen en werkt tegen gewrichtspijn. Daarnaast is bamboe ook een middel dat ondersteunend werkt bij haargroei en nagelgroei. Dit komt allemaal dankzij het hoge siliciumgehalte dat aanwezig is bamboe.

Silicium is namelijk goed voor de gewrichten en helpt dus bij de groei van onder andere haren. Hierdoor bevatten veel gezondheidsproducten bamboe en vind je bij Koningbamboe producten gemaakt op basis van bamboe.

Zelfs kleding gemaakt van bamboe!

Als je dacht dat je alles had gezien van bamboe, dan kom je toch een beetje bedrogen uit. Er is namelijk ook kleding gemaakt van bamboe en dat heeft vele fantastische voordelen. Zowel voor mannen als vrouwen is er ontzettend veel keuze uit kledingstukken.

Bovendien is kleding gemaakt van bamboe tot wel 60% beter in het absorberen van vocht in vergelijking met bijvoorbeeld katoen. Ook is bamboe een fijner materiaal voor de huid en ervaar je minder huidirritaties met kleding gemaakt van bamboe.

Verder beschrijven veel mensen bamboe als een fijne, zachte en soepele stof wat het dus ook aangenaam maakt om te dragen. Gecombineerd met de vele mogelijkheden voor verschillende kledingstukken, maakt dat bamboe opnieuw een geweldige optie is.

Zo vind je bamboe sokken, T-shirts, ondergoed, jurken, leggings en nog véél meer!

Met bamboe kun je dus alle kanten op en jouw huis voorzien van de meeste duurzame en natuurlijke artikelen. Ben jij dus op zoek naar de artikelen die aan de uitstraling van jouw huis een draai kunnen geven? Kijk dan verder op Koningbamboe en ontdek alles op het gebied van bamboe!

 

Laat een reactie achter

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Koning Bamboe 4,6 / 5 - Reviews @ Trustpilot
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »