Terug

Wij planten een boom bij elk besteld artikel

Kinderfeets Naturel 2-in-1 Loopfiets en Driewieler

1 - 3 Werkdagen levertijd

De Kinderfeets 2-in-1 loopfiets & driewieler is de grotere versie van de populaire loopfiets. Met deze 2-in-1 fiets haalt u een multifunctionele fiets in huis die eenvoudig kan worden omgebouwd van een driewieler naar een tweewielige loopfiets.

€ 99,95

 • Bestel voor 22:30, morgen thuis! Tooltip De levertijd van ieder artikel wordt altijd op de productpagina en in de winkelwagen van het betreffende product weergegeven.
 • Afhalen mogelijk in Waalwijk
 • Gratis verzending binnen NL & BE
 • Let op: levertijd varieert per product
Placeholder 4,7

Uitstekend 4,7 uit 5

“Zie onze reviews op Trustpilot”

Productomschrijving

Kinderfeets Naturel 2-in-1 Loopfiets en Driewieler

De Kinderfeets Naturel 2-in-1 Loopfiets en Driewieler is een unieke en duurzame fiets voor kinderen. Gemaakt van hoogwaardig bamboe, is deze fiets sterk genoeg om een gewicht tot 25 kg te dragen. Bamboe is een van de meest veelzijdige en duurzame bouwmaterialen die er bestaan, waardoor deze fiets niet alleen sterk en licht van gewicht is, maar ook milieuvriendelijk.

De 2-in-1 functie van deze fiets maakt het mogelijk om deze te gebruiken als driewieler of als tweewielige loopfiets, waardoor kinderen op hun eigen tempo kunnen leren fietsen. De zadelhoogte is verstelbaar, zodat deze mee kan groeien met uw kind.

 
Product specificaties
 • Afmetingen: 72 x 45 x 44 cm (L x B x H)
 • Kleuren: Beige, bruin, meerkleurig, zwart
 • Materiaal: Bamboe en hout
 • Merklocatie: Nederland

Een bamboe loopfiets heeft verschillende voordelen ten opzichte van andere materialen. Enkele belangrijke voordelen zijn:

 1. Sterkte en duurzaamheid: Bamboe is een zeer sterk en duurzaam materiaal. Het is sterker dan staal en harder dan de meeste hardhoutsoorten, waardoor het geschikt is voor zware belastingen en langdurig gebruik. Hierdoor kan een bamboe loopfiets een gewicht van 25 kg dragen en gaat het lang mee.

 2. Milieuvriendelijkheid: Bamboe is een milieuvriendelijk materiaal omdat het meer zuurstof produceert en meer kooldioxide absorbeert dan bomen. Bovendien groeit bamboe snel en vereist het geen pesticiden of chemicaliën om te groeien. Door het gebruik van bamboe in de productie van loopfietsen wordt het milieu dus minder belast.

 3. Ondersteuning van ontwikkelingslanden: Bamboe wordt voornamelijk gekweekt in ontwikkelingslanden en het gebruik ervan in de productie van loopfietsen kan bijdragen aan het creëren van werkgelegenheid en het ondersteunen van arme bevolkingsgroepen.

Al met al is een bamboe loopfiets een duurzame, milieuvriendelijke en sterke keuze die tevens bijdraagt aan het ondersteunen van ontwikkelingslanden.

 

Verzending

Verzending

Jouw bestelling zal op een duurzame manier worden verpakt en verzonden. Wij hergebruiken de dozen voor het verzenden van een bestelling. Daarnaast planten wij bij elk besteld product een boom

Product tags

Reviews

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Kinderfeets Naturel 2-in-1 Loopfiets en Driewieler

Kinderfeets Naturel 2-in-1 Loopfiets en Driewieler

€ 99,95

Koning Bamboe 4,7 / 5 - Reviews @ Trustpilot