Terug

Wij planten een boom bij elk besteld artikel

5Five alle accessoires gemaakt van bamboe. Bij elke aankoop wordt er een boom geplant (96)

Ontegenzeggelijk geven de mensen met wie we ons huis delen leven aan ons interieur en maken ze al de rijkdom van ons welzijn. Bij elke verkocht product planten wij een boom!

5Five Bamboe - Slim & Efficiënt Opbergen

Filters

5FIVE®

Het merk van slimme objecten die het dagelijks leven verbeteren!
5Five biedt een breed scala aan goed doordachte en ontworpen producten voor alle kamers van het huis. Van de keuken tot de badkamer , inclusief de wasruimte, de woonkamer, de slaapkamer of de ingang, 5Five-producten combineren kwaliteit, trend en bruikbaarheid.

Plant a Tree: 

Wist je dat wij bij elke bestelling één boom aanplanten? Dit doen wij in samenwerking met tree-nation Koning Bamboe Wij vinden duurzaamheid belangrijk en daarom willen wij iets teruggeven. Niet alleen door bomen te planten, maar ook door het verkopen van producten met een duurzaam verhaal. 

Bruikbaar

Onze producten hebben één en hetzelfde doel: nuttig voor u zijn, als ze deel uitmaken van ons assortiment, is dat omdat ze de beste bondgenoten zijn in uw dagelijks leven.

Slim

Onze teams creëren elk van onze producten met als doel uw dagelijks leven in alle kamers van uw huis te vereenvoudigen.

Vernieuwend

Door u te observeren komen onze teams tot de beste ideeën: uw levensstijl is een inspiratiebron voor het creëren van onze ingenieuze producten.

Harmonieus

Omdat ze een integraal onderdeel zijn van uw interieur, is het design van onze producten strak en functioneel.

Beschikbaar

Omdat al onze producten essentieel zijn voor een lichter dagelijks leven, vinden wij dat iedereen moet profiteren van eerlijke prijzen.

 

 

Lees meer Sluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Koning Bamboe 4,6 / 5 - Reviews @ Trustpilot