Terug

Wij planten een boom bij elk besteld artikel

Prachtige bamboe horloges van topkwaliteit (1)

Filters

Stijlvolle en eco-vriendelijke horloges vind je hier

Handgemaakte horloges van 100% natuurlijke bamboe. De lichtgewicht horloges bieden een comfortabele pasvorm die tegelijkertijd duurzaam en stevig is! De horloges zijn zeer stijlvol en natuurlijk. Verkrijgbaar voor dames en heren in diverse stijlen.

Doordat de horloges handgemaakt en van natuurlijk hout zijn ontvang je altijd een uniek item. Dit in tegenstelling tot de massaproductie aan producten die op iedere hoek van de staat verkrijgbaar zijn. De horloge die op de foto's te zien zijn geven jou een beeld hoe jouw horloge er ongeveer uit ziet.

3. CO2 neutraal

Doordat bamboe erg snel groeit neemt het veel CO2 op en produceert deze plant veel zuurstof. Moso bamboe neemt dan ook meer CO2 op dan dat tijdens het productieproces uitgestoten wordt. Dit maakt bamboeproducten CO2 neutraal. Na gebruik als bijvoorbeeld vlonder plank kan bamboe ook nog gerecycled worden tot plaatmateriaal. Als het materiaal echt op is kan bamboe daarna nog gebruikt worden om bio-energie op te wekken, wat weer scheelt in fossiele brandstoffen. 

Lees meer Sluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Koning Bamboe 4,7 / 5 - Reviews @ Trustpilot