Terug

Retulp Thermosbeker Bamboe - 250 ml + Theezeefje

1-2 werkdagen

Deze lekvrije Thermosfles heeft een inhoud van 250 ml en een dop waar gemakkelijk uit te drinken valt. Het staal voor deze thermosbeker is niet nieuw gewonnen, maar is afkomstig van gerecycled staal. Door het bamboe omhulsel heeft de fles een prachtige na

€ 29,95

  • 1-2 Werkdagen levertijd Tooltip Wij doen dagelijks ons uiterste best om jouw bestelling tot snel mogelijk te verzenden.
  • Duurzaam verpakt
  • Gratis verzenden en retourneren
  • Ophalen mogelijk!

Productomschrijving

Retulp Thermosbeker Bamboe - 250 ml + Theezeefje

Deze lekvrije Thermosfles heeft een inhoud van 250 ml en een dop waar gemakkelijk uit te drinken valt. Het staal voor deze thermosbeker is niet nieuw gewonnen, maar is afkomstig van gerecycled staal. Door het bamboe omhulsel heeft de fles een prachtige stoere, natuurlijke uitstraling. De Bamboo wordt geleverd met theezeefje. De Retulp Bamboo houdt koffie en thee tot 2 uur warm én smoothies zelfs tot 3 uur koud. Door de dop is de Bamboo 250ml ideaal voor in de auto of trein. Deze duurzame thermosbeker is ook zeker geschikt als geschenk.

HANDIG VOOR ONDERWEG OF OP HET WERK
Vul je Bamboo thermosbeker onderweg bij en voorkom single-use flessen of bekers.

DONATIE
Bij iedere verkochte thermosfles doneert Retulp 1000x de inhoud aan schoon drinkwater in derdewereldlanden.

TEGEN PLASTIC SOUP
Als je veel reist, zowel privé als voor je werk, dan is het goed en verstandig om genoeg te drinken. Veel mensen doen dat, maar produceren gezamenlijk heel veel plastic afval. Retulp zet zich in voor een betere en mooiere planeet. Een mooie thermosfles voor jezelf, drinkwater voor anderen in ontwikkelingslanden en minder plastic afval voor de planeet!

Verzending

Verzending

Jouw bestelling zal op een duurzame manier worden verpakt en verzonden. Wij hergebruiken de dozen voor het verzenden van een bestelling. Daarnaast gebruiken wij ecologische tape.

Reviews

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Retulp Thermosbeker Bamboe - 250 ml + Theezeefje

Retulp Thermosbeker Bamboe - 250 ml + Theezeefje

€ 29,95

Koning Bamboe 9.2 / - 421 Reviews @ KoningBamboe