Terug

Duurzame thuisverwarming (0)

Droom heerlijk weg bij de vlammen van de tuinfakkels, laat je fantasieën de vrije loop waardoor alle zorgen en stress zullen verdwijnen. Wij zijn gespecialiseerd in kwalitatieve en veilige fakkels voor een leuke prijs die je dan ook eenvoudig online kan b

Duurzame thuisverwarming

Droom heerlijk weg bij de vlammen van de tuinfakkels, laat je fantasieën de vrije loop waardoor alle zorgen en stress zullen verdwijnen. Wij zijn gespecialiseerd in kwalitatieve en veilige fakkels voor een leuke prijs die je dan ook eenvoudig online kan b

Bamboe tuinfakkels

Bekijk hier ons assortiment terrasfakkels van bamboe tuinfakkels tot tuinfakkels met olie, fakkels met gekleurde vlam. Hoe meer je er bestelt, hoe voordeliger het wordt met onze interessante staffelprijzen per product.

Sfeervol in zomer en winter

Tuinfakkels zijn niet alleen geschikt voor zwoele zomermaanden, maar zeker ook tijdens de koude wintermaanden. Bijvoorbeeld om je gasten op een kerstborrel sfeervol te verwelkomen of tijdens een heerlijke winterbarbecue met saté, glühwein en de vuurkorf aan. Ze maken net het verschil bij een trouwfeest, een informeel bedrijfsfeestje, een relaxte zomeravond in de tuin, een beachparty of tijdens de barbecueparty op de camping. Daarnaast zijn onze tuinfakkels ook ideaal als tuinverlichting voor je tuinpad of rondom je zwembad. Let op: onze tuinfakkels zijn alleen buitenshuis te gebruiken.  

Tuinfakkels voor bijzondere momenten

De terrasfakkels maken niet alleen een zomerse of winterse avond sfeervoller. Onze tuinfakkels zijn uitermate geschikt om veilig te gebruiken bij een stille tocht of bij een herdenking op een begraafplaats of een crematorium. Daarbij heb je de keuze tussen fakkels die branden op neutrale paraffine fakkelolie of de zogenaamde wandel/loop wasdoekfakkels. Wil je iets extra's of bijzonders bestel dan de fakkelolie die gekleurde vlammen geeft. Een voordeel van fakkels met gekleurde olie is dat ze niet roken en veilig opbranden, dus je kunt lekker dicht bij de vlammen zitten. Is de gekleurde fakkelolie op? Dan kun je de fakkel bijvullen met tuinfakkel- of lampenolie.

Diverse soorten bamboe terrasfakkels

Blank houten bamboefakkels kun je makkelijk in de grond steken. Kies je voor een bamboefakkel met voet, dan kun je hem eenvoudig ergens wegzetten op je terras of een andere stevige ondergrond. Je vult de fakkels eenvoudig met olie en steekt ze aan via een duurzame glasvezellont. Is het feest afgelopen of ga je naar bed? Dan kun je de fakkel doven met de zwart stalen doofdop die erbij geleverd wordt. We hebben verschillende soorten bamboefakkels in diverse lengtes, variërend van 35 cm (op een voet) tot 120 cm hoog. Ook hebben we bolvormige bamboefakkels en een set van kleine fakkels van 12 cm hoog. 

Lees meer Sluiten

Filters

    Geen producten gevonden...

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Koning Bamboe 9.2 / - 374 Reviews @ KoningBamboe