Retour

Rond tafelblad Portland - ø120x5 - Naturel - Mangohout

Délai de livraison 2 à 3 jours ouvrés

  • En rupture de stock

Tafelblad Portland van HSM Collection is gemaakt van mangohout. Door de unieke draad van het hout heeft ieder meubelstuk uit mangohout een bijzondere en individuele uitstraling. Het hout staat bekend om zijn fijne nerf met prachtige warme vlam tekeningen

€ 319,-

Ajouter à la liste de souhaits

  • Retrait sur rendez-vous possible Tooltip Le délai de livraison de chaque article est toujours indiqué sur la page du produit et dans le panier du produit concerné.
  • Payez après : Garantie de remboursement
  • Livraison et retours gratuits
  • Plantez un arbre à chaque commande
Placeholder 4,6

Excellent 4,6 sur 5

“Voir nos avis sur Trustpilot”

Description du produit

Rond tafelblad Portland - ø120x5 - Naturel - Mangohout

Tafelblad Portland van HSM Collection is gemaakt van mangohout. Door de unieke draad van het hout heeft ieder meubelstuk uit mangohout een bijzondere en individuele uitstraling. Het hout staat bekend om zijn fijne nerf met prachtige warme vlam tekeningen in diverse kleurschakeringen. Het hout is licht tot donker goudbruin waar ook gele en roze strepen doorheen kunnen lopen. Het dikke blad van 5 cm is opgedikt 2,5+2,5 cm en heeft een ruwe afwerking welke het blad extra stoer maakt. Het tafelblad is voorgeboord voor het tafelonderstel Oakland 70x70 cm, maar is ook te combineren met andere tafelonderstellen. De ronde vorm van het blad zorgt ervoor dat de stoelen gezellig richting elkaar gedraaid staan om de tafel, waardoor deze goed past in de meeste interieurs. Let op: het tafelblad is ruw geschraapt. Dit resulteert in een een grof blad met structuur en het blad is daarom niet vlak. Het blad is behandeld met een lak, die een eerste preventieve bescherming laag geeft. Voor een sterkere bescherming die kringvorming en vlekken tegengaat raden wij aan het blad eerst af te schuren en daarna met een onderhoudsmiddel uit de HSM onderhoudsmiddelen collectie toe te passen.

  • Voor een stijlvolle eethoek
  • Stoere look door het ruwe mangohout
  • Met mooie houtnerven die goed te zien zijn
  • Opgedikt blad van 2,5+2,5 cm
  • Biedt plaats aan 3-4 personen
ColorNaturel
MaterialMangohout

Expédition

Expédition

Faites l'expérience d'une expédition durable avec nous ! Votre commande sera soigneusement emballée et expédiée dans le respect de l'environnement. Nous en réutilisons des dizaines et plantons un arbre à chaque commande. Rejoignez-nous et faites une différence verte !

Évaluations

Comparer les produits Supprimer tous les produits

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Rond tafelblad Portland - ø120x5 - Naturel - Mangohout

Rond tafelblad Portland - ø120x5 - Naturel - Mangohout

€ 319,-

Koning Bamboe 4,6 / 5 - 223 Évaluations @ Trustpilot
Veuillez accepter les cookies afin de rendre ce site plus fonctionnel. D'accord? Oui Non En savoir plus sur les témoins (cookies) »