Terug

Verzenden & retourneren

Levertijd en bezorging bij KoningBamboe.nl

Ontdek de snelste levertijd voor jouw product bij Koning Bamboe.
We tonen altijd duidelijk de geschatte bezorgdatum op de productpagina, in je winkelmandje en tijdens het afronden van je bestelling. Geen giswerk meer, maar transparante en directe informatie om jouw winkelervaring vlot te laten verlopen.

In welke landen kan ik mijn bestelling laten bezorgen?
Wij leveren in België, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Italië, Luxemburg, Nederland, Oostenrijk, Spanje, Verenigd Koninkrijk, Zweden.

Wat zijn de verzendkosten van mijn bestelling?
Verzendkosten binnen Nederland & België zijn gratis
Verzendkosten binnen Europa € 14,95 (gratis verzending vanaf € 64,95)

Wat is de levertijd van mijn bestelling?
Bij Koning Bamboe bezorgen we met zorg en snelheid. Bestel doordeweeks vóór 22:30 uur en ontvang je pakket meestal de volgende dag, onder voorbehoud van eventuele onverwachte vertragingen bij PostNL. Houd er rekening mee dat bestellingen die geplaatst zijn na 17.00 uur op vrijdag en tijdens het weekend, op maandag verstuurd worden.

Levering binnen Nederland en België 1 werkdag.
Levering binnen Europa 1-4 werkdagen.

Kan ik mijn webshop bestelling retourneren?
Voor Nederland en België zijn de retourskosten gratis.
De retourskosten voor Europa bedragen € 14,95 euro.

Bestellen en ophalen in de winkel ? 
Wil je je bestelling snel in huis? Kies dan voor Bestellen en ophalen. Bestel online, kies het gewenste tijdstip waarop jij je bestelling wilt komen ophalen en wij zorgen ervoor dat het voor je klaarligt in de winkel!

Hoe stuur je een artikel retour? 
Log in op uw account met uw e-mailadres en uw wachtwoord, en selecteer Mijn bestellingen. Klik op uw bestelling en selecteer het product(en) die u wilt retourneren. U kunt nu de reden van retour kiezen.

Wat moet ik doen als ik een beschadigd product heb ontvangen?
Mocht het onverhoopt voorkomen dat je een beschadigd product hebt ontvangen, dan horen we het graag. Je hebt in dit geval drie opties:

  1. Maak eenvoudig een retour aan in je account en ontvang binnen 24 uur een retoursegel per e-mail. Het retoursproces was nog nooit zo gemakkelijk!
  2. Ga naar onze fysieke winkel met het beschadigde product. We zorgen dan direct voor een oplossing.
  3. Retourneren zonder account? Geen probleem! Stuur ons een e-mail naar ([email protected]) met je ordernummer of neem contact op met onze klantenservice. Voeg ook een foto van het beschadigde item toe. Bij Koning Bamboe beoordelen we elke situatie individueel en zorgen we voor een passende oplossing. Jouw tevredenheid staat bij ons voorop!

Koning Bamboe 
Stad: Waalwijk (Noord Brabant)
Postcode: 5145PE
Straat & Huisnummer: Sluisweg 2 D

Tot slot:

Bij Koning Bamboe streven we naar een optimale bezorgervaring. We zetten altijd alles op alles om de beloofde levertijden na te komen. Echter, tijdens drukke periodes, zoals bij extreme drukte bij PostNL, kan het voorkomen dat de bezorging iets langer duurt. We willen transparant zijn en benadrukken dat ook technische updates of overmachtssituaties, zoals extreme weersomstandigheden, van invloed kunnen zijn op de beschikbaarheid van bezorgingsdiensten en leveringstijden.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Koning Bamboe 4,7 / 5 - Reviews @ Trustpilot