Terug

Disclaimer

Op deze pagina vindt je de disclaimer van www.koningbamboe.nl, zoals deze beschikbaar is gesteld door Koning Bamboe. In deze disclaimer geven wij aan onder welk voorbehoud wij de informatie op onze webwinkel aan jou aanbieden.

Intellectueel eigendom

Het gebruik van de informatie op deze webwinkel is gratis zolang je deze informatie niet kopieert, verspreidt of op een andere manier gebruikt of misbruikt. Je mag de informatie op deze webwinkel alleen hergebruiken volgens de regelingen van het dwingend recht.

Zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Koning Bamboe is het niet toegestaan tekst, fotomateriaal of andere materialen op deze website her te gebruiken. Het intellectueel eigendom berust bij Koning Bamboe.

Geen garantie op juistheid

Voor de prijzen die op onze webwinkel staan, geldt dat wij streven naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de realiteit en de bedoelde prijzen. Fouten die daarbij ontstaan en herkenbaar zijn als programmeer dan wel typefouten, vormen nooit een aanleiding om een contract dan wel overeenkomst met Koning Bamboe te mogen claimen of te veronderstellen.

Koning Bamboe streeft naar een zo actueel mogelijke webwinkel. Mocht ondanks deze inspanningen de informatie van of de inhoud op deze webwinkel onvolledig en of onjuist zijn, dan kunnen wij daarvoor geen aansprakelijkheid aanvaarden.

De informatie en/of producten op deze website worden aangeboden zonder enige vorm van garantie en of aanspraak op juistheid. Wij behouden ons het recht voor om deze materialen te wijzigen, te verwijderen of opnieuw te plaatsen zonder enige voorafgaande mededeling. Koning Bamboe aanvaardt geen aansprakelijkheid voor enige informatie die op websites staat waarnaar wij via hyperlinks verwijzen.

Wijzigingen

Mocht deze disclaimer wijzigen, dan vindt je de meest recente versie van de disclaimer van www.koningbamboe.nl op deze pagina.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Koning Bamboe 4,6 / 5 - 223 Reviews @ Trustpilot
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »