Terug

Een duurzaam huishouden met Bamboe (118)

Koning Bamboe heeft als visie om het gebruik van plastic in huishoudens terug te dringen. Dit willen ze doen door dagelijkse gebruiksvoorwerpen te vervangen door milieuvriendelijke en duurzame alternatieven.

Filters

Een duurzaam huishouden met Bamboe

Een duurzaam huishouden met Bamboe

Bij Koning Bamboe hebben we als visie om plasticverbruik in huishoudens terug te dringen. Met bamboe bieden we een duurzame en milieuvriendelijke oplossing voor dagelijkse gebruiksvoorwerpen. Naast de duurzaamheid van bamboe, biedt het ook comfort en een solide basis voor huishoudelijke artikelen. Daarnaast heeft het een rustgevende uitstraling die bijdraagt aan een gevoel van natuur in huis. In onze webshop vind je een ruim aanbod aan producten, zoals schoenenrekken, wijnrekken, wasmanden en planken, allemaal gemaakt van bamboe. Maak jouw huishouden ook duurzamer en aangenamer met onze producten van bamboe!

Het voordeel van bamboe in je huishouden

Duurzaamheid

Natuurlijk is bamboe vrij duurzaam. Dit komt doordat de bamboeplant weinig grond nodig heeft, veel groeit en worden er geen pesticiden of chemische meststoffen gebruikt bij het kweken.

Bovendien zijn veel huishoudelijke artikelen gemaakt van plastic of kunststof en dit zijn vrij milieubelastende materialen. Door dit te vervangen met bamboe ben je al een stuk duurzamer bezig en hoef jij je ook niet schuldig te voelen over een boom bij een huishoudelijk product gemaakt van hout.

Comfortabel

Naast dat het bamboe dus bijzonder duurzaam is, kleven er nog meer voordelen aan. Bamboe is erg comfortabel, dit komt door de structuur. Zo heeft een zachte structuur en is het fijner in het gebruik.

Solide basis

Wat ook erg voordelig is, is de stevige basis van de bamboe. Doordat bamboe vrij stevig is hoef jij je geen zorgen te maken over de fragiliteit van de artikelen. Daarnaast oogt en voelt het allemaal licht aan, maar kun je dus rekenen op een solide artikel.

Uitstraling

Het laatste en het grootste voordeel is naar onze mening de uitstraling. De uitstraling van bamboe is erg rustgevend en geeft ook het gevoel dat je een beetje in de natuur bent. Bamboe geeft een leuke draai aan elk huishouden!

Waarom jij bamboe in je huishouden moet hebben

We hebben net al even de voordelen besproken en bamboe is ook steeds populairder aan het worden. Er is weinig op bamboe aan te merken en het enige waar je op moet letten is het onderhoud.

Wel geeft bamboe een hele draai aan de uitstraling van een huis. Met prachtige woonaccessoires gemaakt van bamboe heb je het gevoel dat je een klein beetje de natuur in stapt. En uit vele onderzoeken blijkt dat wij mensen ons daar toch veilig en rustiger in voelen. Niet alleen ziet het er leuk uit, maar geeft het ook een goed gevoel.

Wat er allemaal is te vinden van bamboe voor je huishouden

Wij van Koningbamboe zijn helemaal thuis in de wereld van bamboe. We hebben een hoop bijzondere en leuke producten gemaakt van bamboe voor in je huishouden. Zo vind je bij ons een schoenenrek, wijnrek, wasmanden, planken, manden, nog meer en allemaal van bamboe.

Altijd al een prachtig wijnrek willen hebben? Waarom niet een wijnrek gemaakt van bamboe.  

Wil je nu ook een duurzamere en fijnere huishoudelijke artikelen gemaakt van bamboe? Bekijk dan onze webshop voor de allerleukste artikelen en geef een plezierige draai aan jouw huishouden!

Lees meer Sluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Koning Bamboe 4,7 / 5 - Reviews @ Trustpilot