Terug

Ons verhaal

De start…

Het begint allemaal in 2017 in Waalwijk een dorp vlakbij de Drunense duinen, een dorp die teruggaat in de tijd en waar het groen overal te vinden is. Wij van Koning Bamboe zijn dan ook erg trots op het feit dat het ooit is begonnen in het ‘groene’ Waalwijk. Koning Bamboe is opgericht met het idee om een positieve bijdrage te leveren aan de wereld. De wereld een beetje mooier te maken, groener te maken. Al vrij snel kwam het idee om bamboe producten te gaan maken. Iets waardoor de wereld nog mooier zou worden, hoe klein deze impact dan ook mocht zijn. Het besluit was om onder de naam ‘Koning Bamboe’ deze verandering in gang te zetten. Inmiddels zijn we al wat jaren onderweg en ondervind je hier op onze website het resultaat.

Groene gedachte

Het is geen geheim dat er vandaag de dag nog heel veel van plastic(kunststof) of hout wordt gemaakt. Plastic is ontzettend slecht voor het milieu en wordt moeilijk afgebroken. Hout is daarentegen wel een natuurlijk product, maar deze raakt behoorlijk uitgeput. De oplossing is het fantastische en veelzijdige materiaal: Bamboe. Niet alleen het perfect alternatief voor plastic en hout, maar het past ook perfect in de ‘groene missie’. Bamboe is niet schadelijk voor de natuur, groeit redelijk snel terug en gaat heel lang mee.

Help ons de wereld nog mooier te maken

Jij als wereldburger kan een verschil maken en deze duurzame gedachte omarmen. Wij van Koning Bamboe hebben dat al gedaan en samen met ons nog heel veel anderen.  Vanuit Koningbamboe.nl helpen wij jou door producten aan te bieden die de wereld beter maken. Denk aan producten zoals kleding, keuken artikelen, woonaccessoires, horloges, persoonlijke verzorging, en nog veel meer. Alles is natuurlijk gemaakt van bamboe en met oog op duurzaamheid.

Jouw belangrijke rol

Naast dat je een indruk hebt gekregen van onze overtuigingen en onze ‘groene missie’, zijn we ook erg benieuwd naar jou! Wij zijn dan ook benieuwd wie jij bent en of wij elkaar kunnen versterken. 

Natuurlijk kun jij bijdrage aan onze filosofie en een duurzame woonruimte door middel van onze producten in de webshop, maar er is nog meer. Wij van Koning Bamboe zijn altijd op zoek naar partijen waarmee we de wereld nog een beetje mooier kunnen maken. Heb jij leuk idee of bedrijf die aansluit op onze visie? Laat het ons weten en komt met ons in contact!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Koning Bamboe 4,7 / 5 - Reviews @ Trustpilot