Terug

Moderne bamboe lampen (24)

Ben je op zoek naar een nieuw verlichting in je huis? Dan zijn bamboe lampen een goed idee. Bamboe lampen zijn decoratief en ecologisch voor de wereld. De lichtbronnen geven een natuurlijke sfeer in huis zonder zelf de aandacht te trekken.

Filters

Moderne bamboe lampen

Duurzame bamboe lampen

Bamboe lampen geven je interieur een warm en landelijk cachet. Bamboeverlichting is geschikt voor elke kamer in je huis. Dankzij dit type verlichting creëer je een beetje een exotisch effect. Alsof je van je eigen huis een lodge maakt.

Bamboe is gemakkelijk om in vormen te verwerken

Bamboe gebruiken voor verlichtingsarmaturen heeft veel voordelen. Het materiaal is licht en gemakkelijk te plooien. Dit materiaal kan eenvoudig bewerkt worden door middel van stoom. Bovendien groeit bamboe gemakkelijk in de natuur.

Armaturen uit bamboe zijn een streling voor het oog. Deze groene lampen geven een echte meerwaarde aan je interieur. Door de opbouw in laagjes krijg je mandvormige patronen, die een speels lichteffect geven. Dit type verlichting is een mooi samengaan van natuur en cultuur.

Het lichteffect van bamboeverlichting is speels en elegant

Met bamboe lampen zorg je voor een natuurlijk en rustiek effect in je woonkamer, slaapkamer of keuken. Bolvormige of trechtervormige armaturen? Het kan allemaal. En het lichteffect is telkens heel mooi. Door de openingen tussen de stokken krijg je een elegant en speels effect van licht en schaduw. Bamboe lampen zijn dan ook een must have als je een warm en cosy interieur wil maken.

Bamboe lampen is een ruim begrip. Er bestaan vloer- en tafellampen, plafond- en wandlampen. Dankzij het doorkijkeffect zijn ze perfect in woonkamers, eetkamers en slaapkamers. Ze zorgen voor een lichte en luchtige look. Als je je huis schildert in warme en natuurlijke kleuren, dan geeft het licht van deze armaturen een versterkend effect aan deze tinten.

Voor een landelijk en rustiek interieur

Is dit type verlichting dan vooral geschikt voor rustieke interieurs? Daar zijn bamboe lampen zeker mooi, maar ook in een moderne, strakke omgeving geeft een bamboe-armatuur een leuke meerwaarde.

Bamboe lampen zijn ideaal om je interieur aangenaam en luchtig te maken. De veelzijdigheid en de rustige, samenhangende uitstraling zijn verleidelijk. De sfeervolle gloed maakt je helemaal warm, zowel bij schemerlicht in de herfst als op echt donkere winteravonden. Naast armaturen bestaan er ook vloerlampen en driepoten. Deze zijn steeds elegant en hebben een soort architecturale uitstraling, waarbij ze er als een soort lichte toren uitzien.

Lees meer Sluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Koning Bamboe 4,7 / 5 - Reviews @ Trustpilot