Terug

Herfst Sale: 10% Korting op ALLES. Kortingscode = OKT2021

Ons verhaal

Het begin....

De voorwaarde was dat het een bijdrage zou moeten leveren aan de wereld, hoe klein ook. Al vrij snel stond het idee vast, bamboe gerelateerde producten verkopen onder de naam "Koning Bamboe". Het resultaat kijk je momenteel naar :)

Groene gedachte

Het is een tijd dat plastic producten vervangen worden door alternatieven. Één van de alternatieven zijn bamboe producten. De producten zijn veelal natuurlijk en dus niet schadelijk voor moeder aarde. Dit in tegenstelling tot plastic producten. Deze producten zijn overal terug te vinden in de natuur. Jij als wereldburger kan een verschil maken en deze duurzame gedachte omarmen. Vanuit Koningbamboe.nl helpen wij jou door producten aan te bieden die de wereld beter maken. Denk aan producten zoals kleding, Keuken artikelen, woonaccessoires, horloges, persoonlijke verzorging, en nog veel meer.

Wie ben jij?

Je hebt een indruk gekregen van de filosofie die wij omarmen. Wij zijn dan ook benieuwd wie jij bent en of wij elkaar kunnen versterken. Naast het feit dat je bamboe producten in de webwinkel kan kopen, zijn wij ook op zoek naar partijen om mee samen te werken. Heb je een leuk idee? Laat het ons weten!

Afhalen ?

Afhalen kan enkel op afspraak. Onze medewerkers zullen contact met u opnemen om een afspraak vast te leggen. Gelieve stipt op de afgesproken dag en uur uw bestelling af te halen. Indien u nog geen afspraak heeft, gelieve dan onze medewerkers te contacteren via mail [email protected] of neem contact met ons op 085-0608853 (afhaling Oosterhout) 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Koning Bamboe / - Reviews @ Trustpilot