Terug

Bamboe Koken & Tafelen: meer dan alleen kookspullen ! (43)

In onze online winkel vind je naast de bamboe leukste, nieuwste en handigste kookspullen, ook alles voor een sfeervol gedekte tafel, de lekkerste delicatessen.

Filters

Bamboe Koken & Tafelen: meer dan alleen kookspullen !

Alles van bamboe voor in de keuken

Ben jij nu op zoek naar keukenartikelen en wil je iets dat past bij een milieuvriendelijke keuken? Wat dacht je van keukenartikelen gemaakt van bamboe! Er zijn genoeg leuke artikelen en bamboe is een steeds populairder wordend begrip voor producten in huis. Wellicht dus ook wat voor jouw keuken?

Wil jij nu precies weten wat je kunt verwachten van bamboe in de keuken? Blijf nog even hangen en ontdek alle feitjes over bamboe keukenartikelen en de artikelen zelf.

Ontdek alles over bamboe in je keuken

Naast dat bamboe een natuurlijke uitstraling heeft, die rust en kalmte uitstraalt, is het ook een duurzaam materiaal. Bamboe heeft een hele lage ecologische voetdruk door het zuinige productieproces en groei van de plant zelf.

Duurzaam

Door de exponentiële groei van de bamboeplant is het mogelijk om zonder kunstmatige of chemische stoffen bamboe te kweken. Hierdoor is de bamboeproductie erg hoog en bamboeplanten blijven in goede staat. De bamboeplanten worden dus niet uitgeput en zijn ontzettend milieuvriendelijk.

Kwaliteit

Bamboe is een vrij stevig en slijtvast materiaal. Dit maakt het geschikt voor keukenartikelen. Bijvoorbeeld een snijplank is met bamboe niet alleen duurzaam maar ook van hoge kwaliteit en gaat langer mee. Bamboe gaat lang mee en zolang jij de artikelen goed onderhoud is er niks aan de hand.

Fijne uitstraling

Met bamboe haal je een natuurlijk product in huis. Wanneer dit verwerkt zit in je keukenartikelen heb je deze uitstraling ook in jouw keuken. Natuurlijke producten kunnen de uitstraling van de natuur een beetje nabootsen.

Dit zorgt ervoor dat er een rustige en fijne uitstraling is. Wij mensen houden er namelijk bewust en onbewust van om in de natuur te zijn en met bamboe haal je de natuur in huis. Een fijn bijeffect van de bamboe keukenartikelen is de rust en kalmte. Zo kan een bamboe zeepdispenser al zorgen voor ontspanning en een verbeterde uitstraling.

Bamboe in je keuken, wat kun je verwachten?

Er zijn veel mogelijke vormen van bamboe keukenartikelen, zo heb je tegenwoordig gehele keukens gemaakt van bamboe. Daarnaast heb je ook gewoon snijplanken, capsulehouders, zeep dispenser, opbergrekken en nog véél meer gemaakt van bamboe.

Wij van KoningBamboe hebben ook een ruim aanbod in keukenartikelen van bamboe. In onze webshop kun je alle bovengenoemde producten vinden en meer. Zo hebben we ook keukenpapier gemaakt van bamboe.

Doordat dit duurzaam keukenpapier is hoef jij je geen zorgen te maken over het aantal bomen wat is omgehakt voor jouw rol. Daarnaast werkt het keukenpapier erg goed en kun je het in sommige gevallen vaker gebruiken.

Naast keukenartikelen hebben we ook een hoop op het gebied van kleding, interieur en huishouden.

Wil jij er dus ook duurzaam bij zitten en genieten van de vele voordelen van bamboe? Kijk dan nu in onze webshop voor de leukste en handigste bamboe keukenartikelen! Jij kunt in dit geval als een van de eerste deze duurzame en leuke trend inzetten samen met ons.

Lees meer Sluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Koning Bamboe 4,7 / 5 - Reviews @ Trustpilot