Terug

HSM Collection (405)

Filters

HSM Collection

Over Ons!

HSM Collection belichaamt een lifestyle-merk doordrenkt met industriële en eigentijdse invloeden. Hierdoor omvat onze collectie een uitgebreide variatie aan meubels en decoratie. Met zorg hebben we een selectie gemaakt van meer dan 1500 meubel- en decoratiestukken, die met trots het label HSM Collection dragen. Om deze diverse meubelcollectie te realiseren, verwerven we onze producten ambachtelijk over de hele wereld, waaronder landen als India, Indonesië, Oost-Europa, China en Brazilië.

Filosofie achter HSM

De filosofie achter HSM Collection en ons streven is niet alleen gericht op het hanteren van de beste prijzen, maar ook op het creëren van een thuis voor iedereen. We beschouwen het als onze missie om met onze uitgebreide meubel- en decoratiecollectie bij te dragen aan de warme en gezellige sfeer die thuiskomen zo bijzonder maakt. Ons gebruik van duurzame exotische materialen zoals teak en mangohout, gecombineerd met hoogwaardig metaal, illustreert slechts een voorbeeld van wat ons merk HSM Collection uniek maakt.

Trends

Om gelijke tred te houden met de nieuwste trends en updates, blijft HSM Collection in beweging. We zijn voortdurend op zoek naar nieuwe, populaire woonsegmenten en breiden onze bestaande segmenten uit. Dit streven heeft als doel om de klantbehoeften centraal te stellen en voortdurend aan de marktvraag te voldoen. Om dit te bereiken, vernieuwen we onze collectie jaarlijks door meer dan 250 producten toe te voegen en aan te passen.

Lees meer Sluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Koning Bamboe 4,6 / 5 - Reviews @ Trustpilot