Terug

Op zoek naar duurzame persoonlijke verzorging ? (21)

Op zoek naar duurzame persoonlijke verzorging ? Goed voor jezelf zorgen. scheren, tanden poetsen, make-up verwijderen, voor de meeste mensen een dagelijkse dagelijkse bezigheid.

Filters

Op zoek naar duurzame persoonlijke verzorging ?

Goed voor jezelf zorgen

Scheren, tanden poetsen, make-up verwijderen, voor de meeste mensen een dagelijkse bezigheid. Maar heb je ook wel eens bedacht hoeveel afval je produceert met de verpakkingen waarin deze producten geleverd worden? Bij Bamboekoning hoef je daar geen zorgen over te maken. Jouw bestelling zal op een duurzame manier worden verpakt en verzonden.

Als bewuste consument weet je vast wel wat op je brood smeert. Maar hoe zit het met wat je op je lichaam smeert? Weet jij van jouw verzorgingsproducten wat er precies inzit? En wat dit doet met je lichaam? Kies voor onze verzorgingsproducten, dan weet je zeker dat dit goed zit!

De 10 voordelen van bamboe - Koning Bamboe

De voordelen van Bamboe!

  • helpt de huid te versterken en strakker te maken, waardoor het uiterlijk van verslapping en zakken wordt verminderd.
  • absorbeert op natuurlijke wijze vuil en bacteriën van de huid, waardoor verstopte poriën worden gereinigd en opgeruimd.
  • is een zacht schuurmiddel dat de bovenste huidlagen helpt te exfoliëren voor een stralende, jonger uitziende huid en een betere opname van andere ingrediënten.
  • houdt van nature vocht vast, waardoor de huid er soepel en fris uitziet.
  • Bamboe is ook een krachtige antioxidant, die de huid helpt beschermen tegen vrije radicalen en UV-schade herstelt. Het is ook effectief bij de behandeling van acne, omdat het super zacht is en een gezond milieu op het huidoppervlak creëert. Dat betekent dat je dagelijks kunt scrubben zonder irritatie van de poriën te veroorzaken.

 

Lees meer Sluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Koning Bamboe 4,7 / 5 - Reviews @ Trustpilot