Terug

Producten voor in de bad en slaapkamer (32)

Filters

Producten voor in de bad en slaapkamer

Jouw slaapkamer of badkamer gevuld met duurzaam bamboemeubilair

Stel je voor dat je naast een elegante kledingkast of badkamerkast ook nog eens bijdraagt aan het milieu? Dat is namelijk goed mogelijk! Bij KoningBamboe vind je alles voor Bad & Bed gemaakt van bamboe.

Van badkamerrek tot gehele kasten, met bamboe is alles mogelijk! Ben jij nu benieuwd naar al deze mogelijkheden en wil je meer weten over bamboe in jouw Bad & Bed? Hieronder kun jij alles ontdekken over bamboe in jouw badkamer of slaapkamer.

Waarom bamboe in je Bad & Bed?

Bamboe is geweldig duurzaam. Het materiaal wordt geworven van een bamboeplant die jaarlijks zo’n 1 meter groeit. Bij het productieproces worden geen chemische of kunstmatige meststoffen gebruikt en blijft de bodem dus intact.

Daarnaast heeft bamboe heel weinig oppervlakte nodig aangezien het de lucht in groeit. Dit zorgt ervoor dat er voldoende kan worden geplant en geproduceerd om aan de vraag te voldoen. De natuur wordt nauwelijks tot helemaal niet uitgeput.

Omdat het een super materiaal is!

Naast dat bamboe dus ontzettend duurzaam is, kun je ook een hoop met dit materiaal. Met bamboe worden spullen gewoven, maar ook gewoon gebruikt als een soort hout. Dit maakt het ideaal om te gebruiken voor bamboe wasmanden, bamboe wandkasten en nog véél meer.

Bovendien voelt bamboe een stuk natuurlijker aan dan bijvoorbeeld een gefabriceerde houte kast. Dat het natuurlijker aanvoelt zorgt er weer voor dat je hele slaapkamer of badkamer door bamboe een rustgevende uitstraling krijgt. Het is namelijk bewezen dat wij mensen erg onbewust en/of bewust dol zijn op de natuur.

De natuur zorgt ervoor dat we ons goed voelen en kalm worden. Met bamboeartikelen als badkamerkasten of wasbakkasten geef je een positieve draai aan jouw badkamer. Je badkamer en slaapkamer horen ten slotte een plek van rust te zijn en dat kan nu ook.

Alles voor Bad & Bed van bamboe

Het is duidelijk dat met bamboe een hoop mogelijk is en dat het veel fantastische eigenschappen heeft. Nu hebben we al enkele artikelen genoemd die wij bij KoningBamboe aanbieden, maar er is nog véél meer.

In onze webshop vind je namelijk alles van bamboe voor in jouw badkamer of slaapkamer. Daarnaast is er ook nog genoeg te vinden op het gebied van woonaccessoires, kleding en persoonlijke verzorging.

Voor alles en nog meer van bamboe kun je onze webshop bezoeken. Als jij klaar bent om te genieten van de eigenschappen van bamboe en bij te dragen aan het milieu vanuit je slaapkamer of badkamer? Neem dan snel een kijkje!

Lees meer Sluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Koning Bamboe 4,7 / 5 - Reviews @ Trustpilot