Terug

Plant een boom - Goed doel

Team plant a tree

Onze missie:

wereldwijde herbebossing voor klimaatbestrijding, banencreatie en gemeenschapssteun. Tree-Nation's technologische platform maakt het planten van bomen eenvoudig, biedt advies aan burgers en bedrijven voor een duurzame toekomst. Help mee aan de biodiversiteitsherstel en voorkom een massale uitsterving. Ontdek hoe!"

Een groene revolutie: Samen met Tree Nation hebben we 1700 bomen geplant!

Met groot genoegen delen wij verheugend nieuws met u! In een bijzonder inspirerende samenwerking met Plant a Tree hebben wij onlangs 1700 bomen geplant. Deze betekenisvolle samenwerking illustreert onze diepgaande toewijding aan een duurzame toekomst en het behoud van ons waardevolle natuurlijke erfgoed.

Samenwerking

De positieve impact van Koning Bamboe op de aarde

De uitstoot van een gemiddelde Nederlander is ongeveer 10 ton CO2 per jaar. Voor het hele team bij Koning Bamboe compenseren wij de volledige CO2 uitstoot. Met de aanplant van één boom per bestelling kunnen wij een groot deel van de CO2 welke ontstaat bij productie, transport en gebruik van onze producten compenseren. Wil jij ook direct impact maken? Bekijk de mogelijkheden op Tree Nation Koning Bamboe

Waar Koning Bamboe bomen plant ?

Wij hebben onze speciale aandacht gefocust op het project in Cameroon, Senegal, Madagaskar, Tanzania & Nepal. In deze landen zijn er 200.000 verschillende soorten planten en dieren die nergens anders ter wereld voorkomen. Toch is meer dan 90% van de oorspronkelijke bossen in vernietigd, waardoor vele diersoorten zijn verdreven en de lokale bevolking niet meer in staat is om van het land te leven. Herstel is dus belangrijk!

Duurzaam Beheer van Retourartikelen bij Koning Bamboe

Bij Koning Bamboe worden retourartikelen niet vernietigd. Als bedrijf bekijken we gezamenlijk welke producten geschonken kunnen worden aan mensen die het minder breed hebben, aan vrienden/familieleden, of we stellen complete pakketten samen die we aanbieden op platforms zoals Marktplaats.

Ontdek meer via de volgende link. https://www.marktplaats.nl/Koningbamboe

Ons Team

We zijn een multicultureel team, allemaal afkomstig uit verschillende landen en achtergronden, maar allemaal gemotiveerd door dezelfde missie: onze planeet beschermen en deel uitmaken van de collectieve inspanning om de klimaatverandering te stoppen.

Door de jaren heen is ons team gegroeid en heeft het veel getalenteerde en zeer toegewijde mensen aangetrokken. En er is vast ook een plekje voor jou :)

Onze kantoren

Ons team is verdeeld over Barcelona, Spanje en wereldwijd in Nederland, Belgie, Guatemala en Brazilië.

Wij vinden het belangrijk om hier ons steentje aan bij te dragen en daarom staan wij bij elke bestelling een deel af aan deze non-profit organisatie. Zodat zowel de lokale bevolking als de natuur een eerlijke kans krijgt om te herstellen, ontwikkelen en groeien.

Wil jij nu net als ons ook bijdragen aan een ‘betere’ wereld? Bekijk dan, net als meer dan 200.000 bezoekers voor jou, de alternatieven gemaakt van bamboe of steun direct een van onze partners!

 
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Koning Bamboe 4,6 / 5 - 223 Reviews @ Trustpilot
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »