Terug

Koning Bamboe (68)

Filters

Koning Bamboe

Ons Verhaal: Groene Roots in Waalwijk

In 2017 ontstond Koning Bamboe in het groene Waalwijk, met de missie om de wereld positief te beïnvloeden. Trots begonnen we met het idee van bamboeproducten, een kleine stap voor een mooiere wereld. Sindsdien, met jarenlange ervaring, zie je hier het resultaat.

Groene Gedachte in Actie

Wij streven naar duurzaamheid met natuurlijke materialen als zeegras, waterhyacint, rotan, bamboe, katoen, schelpen en hout. Onze ontwerpen minimaliseren milieu-impact en reduceren afval, zonder chemicaliën in verwerking. We stimuleren fabrikanten om innovatieve, milieuvriendelijke benaderingen van natuurlijke vezels te verkennen.

Maak de Wereld Mooier met Ons

Als wereldburger kun je het verschil maken. Bij Koning Bamboe bieden we bamboe producten aan, van kleding tot woonaccessoires, allemaal gericht op duurzaamheid.

Jouw Rol in Onze Missie

Leer ons kennen en ontdek hoe we elkaar kunnen versterken. Naast het vinden van duurzame producten in onze webshop, zoeken we partners en ideeën die onze visie delen. Heb jij een suggestie of een bedrijf dat bijdraagt aan een mooiere wereld? Laat het ons weten en laten we samen een positieve impact maken!

Lees meer Sluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Koning Bamboe 4,6 / 5 - 223 Reviews @ Trustpilot
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »