Terug

Maak kennis met onze bamboe handdoeken

Maak kennis met onze bamboe handdoeken

Maak kennis met onze collectie bamboe handdoeken! Bij Koning Bamboe hebben we een ruim aanbod aan zachte en duurzame handdoeken gemaakt van bamboevezels.

Onze bamboe handdoeken zijn niet alleen zacht en comfortabel, maar hebben ook veel voordelen ten opzichte van traditionele katoenen handdoeken. Bamboevezels zijn van nature hypoallergeen en antibacterieel, wat betekent dat ze minder snel geurtjes vasthouden en langer fris blijven. Bovendien zijn bamboevezels zeer absorberend, waardoor onze handdoeken sneller drogen en minder vocht vasthouden. Dit maakt ze niet alleen comfortabeler om te gebruiken, maar ook beter voor het milieu doordat ze minder snel moeten worden gewassen.

Onze bamboe handdoeken zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en maten, van washandjes, sauna handdoeken, badjassen tot grote badlakens. Ontdek nu zelf de voordelen van bamboe handdoeken en verrijk jouw badkamer met onze zachte en duurzame handdoeken.

1. Bamboe haarhanddoeken. 

Ben je op zoek naar een handige en snelle manier om na het douchen je handdoek om je hoofd te wikkelen? Dan bieden onze bamboe hoofdhanddoeken de ideale oplossing! Deze compacte handdoeken zijn ontworpen om speciaal op het hoofd te worden gedragen. De haarhanddoeken zijn verkrijgbaar in het volgende kleuren zwart, wit en grijs. 

2. Bamboe badlakens.

Onze bamboe badlakens zijn een waar genot voor de zintuigen. Gemaakt van 60% pure bamboe (neutraal biologisch) en 40% pure katoen, wegen ze tussen de 450 en 550 gram en zijn ze voorzien van een luxe boord van zware kwaliteit die heerlijk zacht aanvoelt. Deze badlakens zijn niet alleen luxueus, maar ook verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren, dus je kunt kiezen welke het beste past bij jouw stijlvolle badkamer.

3. Bamboe badjassen.

Een badjas van bamboe is een geweldig cadeau voor jong en oud! Door het hoge percentage bamboe in onze badjassen voelen ze heerlijk zacht aan. De open structuur van de bamboevezels zorgt ervoor dat transpiratie snel verdampt, waardoor de stof langer fris blijft en geen nare geurtjes opneemt.

Onze collectie badjassen is verkrijgbaar in diverse kleuren, waaronder grijs, zwart, wit en roze, en in maten variërend van XS tot en met 3XL.

4. Bamboe badmatten. 

Na het douchen of badderen is het heerlijk om op een zachte bamboe badmat te stappen. Bij ons zijn badmatten van bamboe verkrijgbaar in zowel harde als zachte/stoffen varianten. Kies jouw gewenste kleur en maat en ervaar de vele voordelen van bamboe.

5. Bamboe hamamdoeken. 

De bamboe hamamdoek is oorspronkelijk ontworpen voor gebruik in Turkse badhuizen en is vernoemd naar deze badhuizen, ook wel bekend als hamams. De hamamdoek staat ook wel bekend als pestemal of fouta. Oorspronkelijk werd het gebruikt als omslagdoek of om af te drogen. Tegenwoordig zijn de traditionele badhuizen vervangen door sauna's en spa's, waar de hamamdoeken nog steeds worden gebruikt als omslagdoek of om het lichaam mee af te drogen. Deze veelzijdige doeken kunnen ook worden gebruikt als strandlaken of badhanddoek. De bamboe hamamdoeken van Koning Bamboe zijn bijzonder zacht en goed ventilerend vanwege het gebruik van bamboevezels.

Katoen VS Bamboe 

Er zijn enkele belangrijke verschillen tussen een katoenen bh en een bamboe bh.

Ten eerste is bamboe bekend om zijn zachte en soepele textuur, waardoor een bamboe bh over het algemeen comfortabeler is om te dragen dan een katoenen bh. Bamboe is ook zeer absorberend, waardoor het vocht van de huid opneemt en je koeler en droger houdt dan katoen. Bovendien heeft bamboe van nature antibacteriële

Bij Koning Bamboe kun je niet alleen terecht voor badtextiel, maar ook voor bamboe beddengoed. Er zijn bijvoorbeeld bamboe dekbedovertrekken en hoeslakens verkrijgbaar die zorgen voor een heerlijk zacht en koel slaapcomfort. Daarnaast zijn er ook handige accessoires zoals bamboe washandjes en hoofdhanddoeken beschikbaar. Verder vind je op de website van Koning Bamboe nog veel meer bamboe producten, zoals tafellakens, keukentextiel en zelfs kleding. Shop dus snel verder op Koning Bamboe en ontdek de vele voordelen van bamboe!

Laat een reactie achter

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Koning Bamboe 4,6 / 5 - Reviews @ Trustpilot