Terug

House Nordic (148)

Filters

House Nordic

Het verhaal van House Nordic

Welkom bij House Nordic, waar onze toewijding aan uitmuntendheid tot uiting komt in ons uitgebreide productassortiment en onwankelbare inzet voor klanttevredenheid. Met een brede klantenkring en een uitgebreide voorraad van al onze producten, zijn we trots op het leveren van de beste service en het waarborgen van de kortst mogelijke levertijden.

Onze voortdurende streven naar ontwikkeling blijkt uit onze sterke nadruk op productinnovatie en de regelmatige vernieuwing van onze collecties, waarbij elke maand nieuwe en opwindende toevoegingen worden geïntroduceerd. We introduceren niet alleen nieuwe items; we verkennen ook nieuwe productcategorieën en groepen, waardoor ons aanbod dynamisch en divers blijft.

Met meer dan 25 jaar ervaring selecteert House Nordic zorgvuldig een uitgebreide collectie meubels en interieurproducten van de beste leveranciers wereldwijd. Onze primaire focus ligt op het leveren van hoogwaardige producten die uitzonderlijke waarde bieden, niet alleen voor onze klanten, maar ook voor hun klanten. We zijn ontworpen om waarde te creëren in elk opzicht.

Ons toegewijde en ervaren inkoopteam staat aan de voorhoede van het creëren van sterke en trendsettende collecties elk seizoen, geïnspireerd door de iconische Nordic living-stijl. De brede vraag naar Scandinavische producten heeft onze inzet aangewakkerd om collecties te creëren die resoneren met de essentie van Nordic living.

De blijvende populariteit van de Nordic living-stijl, bekend om zijn minimalistische en natuurlijke uitdrukking, blijft ons inspireren. Veel Deense huizen hebben deze trend al tientallen jaren omarmd, waardoor het een tijdloze invloed is. Enkele van onze bestsellers en tijdloze producten weerspiegelen deze esthetiek, en ze blijven een integraal onderdeel van ons assortiment.

Om u op de hoogte te houden van de nieuwste trends, wordt onze catalogus twee keer per jaar gelanceerd. Hierin presenteren we niet alleen onze nieuwe releases en bestsellers, maar ook de TrendReport, met inzichten in de trends en kleuren van het komende seizoen.

Bij House Nordic nodigen we u uit om onze wereld van design te verkennen, waar kwaliteit innovatie ontmoet en elk stuk getuigt van onze inzet om waarde te creëren in elk huis.

Lees meer Sluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Koning Bamboe 4,6 / 5 - Reviews @ Trustpilot