Terug

Neon Kactus (0)

Filters

    Geen producten gevonden...

Neon Kactus

Ons verhaal 

Neon Kactus is in 2018 opgericht door Neil Tombs en Charlotte Gornall met als doel een positieve verandering teweeg te brengen in de milieu-impact van plastic voor eenmalig gebruik. Ze combineerden hun liefde voor de planeet en heerlijk smakende koffie om een herbruikbare beker te maken die stijlvol en prestatiegericht is. Dit leidde tot de Neon Kactus glazen koffiekop, een modern en stijlvol product dat is ontworpen om het gemak en plezier van de coffeeshopervaring te weerspiegelen en de behoefte aan kopjes voor eenmalig gebruik weg te nemen.

Onze missie 

Ons doel is duidelijk: een betere toekomst creëren! We doen dit door herbruikbare producten te maken die stijlvol en prestatiegericht zijn, en de productie van plastic verminderen. Onze producten worden momenteel door duizenden mensen in meer dan 30 landen gebruikt, wat elk jaar miljoenen wegwerpproducten van de vuilnisbelt haalt. We blijven ons richten op het inspireren van anderen om meer herbruikbare materialen te gebruiken en blijven nieuwe producten ontwikkelen om deze missie voort te zetten.

Een boom geplant

Bij Neon Kactus geloven we in het belang van bomen voor ons milieu. Bomen zuiveren onze lucht, bieden onderdak aan dieren en dragen bij aan onze gezondheid door koolstof uit de atmosfeer te neutraliseren. Daarom hebben we besloten om voor elke herbruikbare Neon Kactus beker die via onze website wordt verkocht, een boom te planten. Op deze manier helpen we mee om onze planeet te herbebossen en dragen we bij aan een betere toekomst.

Lees meer Sluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Koning Bamboe 4,6 / 5 - 223 Reviews @ Trustpilot
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »