Terug

Amiri CraftsMen de aannemer voor al uw klussen

Ontdek de ongeëvenaarde vakmanschap van Amiri CraftsMen, jouw ultieme keuze voor alle klussen in Waalwijk en omstreken. Als zusterbedrijf van de succesvolle e-commerce website Koning Bamboe, brengen wij dezelfde toewijding aan kwaliteit naar ons klusbedrijf. Of het nu gaat om elektrawerk, schilderwerk, stucwerk, tuinaanleg, afvoeren, sloopwerkzaamheden of hoveniersdiensten, wij zijn jouw betrouwbare partner. Met een scherp oog voor detail en een ongekende passie voor perfectie transformeren wij jouw projecten van idee naar werkelijkheid.
Bezoek onze Werkspot-pagina om getuigenissen te lezen en ontdek waarom een groeiend aantal mensen kiest voor de professionele diensten van Amiri CraftsMen voor hun diverse klussen.

"Betaal Pas Na Voltooiing!"

Wij hanteren een beleid waarbij geen voorafgaande betalingen vereist zijn. Bij al onze werkzaamheden betaal je pas na voltooiing. Dit geeft jou de zekerheid dat je betaling in lijn is met de geleverde kwaliteit en voldoet aan jouw verwachtingen. Jouw tevredenheid is onze prioriteit, en we streven ernaar om een naadloze en betrouwbare ervaring te bieden bij elk project dat we uitvoeren.
 

Onze Werkzaamheden:

 Elektrotechniek

Synoniem voor vakmanschap in elektrowerk, met specialisatie in geautomatiseerde systemen en mechanische componenten. Van installaties tot reparaties en upgrades, wij waarborgen een veilige en efficiënte elektrische infrastructuur. Met uitgebreide opleidingen, staan wij klaar voor zowel particuliere als logistieke klanten. 

Tuinaanleg

Of het nu gaat om het aanleggen van een strak terras, een oprit met karakter, of het creëren van sfeervolle paden in je tuin, wij bieden hoogwaardige bestratingsservices. Met aandacht voor detail en een scherp oog voor design.

Afvoeren

Efficiënte en professionele afvoeroplossingen voor diverse situaties. Of het nu gaat om renovaties, verbouwingen of verhuizing, wij zorgen voor een probleemloze afvoer van materialen en puin.

Verhuizing

Van naadloze overgangen naar nieuwe locaties tot het zorgvuldig transporteren van waardevolle bezittingen, wij bieden een professionele en stressvrije verhuiservaring die jouw verwachtingen overtreft.

Sloopwerkzaamheden

Van kleinere sloopklussen tot volledige demontage, wij garanderen een gecontroleerde en nette uitvoering van sloopwerkzaamheden.

Hovenier

Breng jouw buitenruimte tot leven met onze hoveniersdiensten. Van landschapsarchitectuur tot onderhoud, wij streven naar het creëren van een harmonieus en weelderig groen paradijs om van te genieten.

Schilderwerk

Geef jouw interieur en exterieur de perfecte afwerking met onze schilders. Van kleuradvies tot gedetailleerd schilder werk, wij brengen jouw visie tot leven met duurzame materialen en oog voor esthetiek.

Stucwerk

Creëer een naadloze en strakke afwerking met onze stucwerkspecialisten. Ongeacht de stijl, wij leveren hoogwaardig stucwerk dat de basis legt voor een verfijnde en moderne uitstraling.

Loodgieter

Amiri Craftsmen is uw betrouwbare partner voor loodgieterswerkzaamheden. Met jarenlange ervaring en toewijding bieden wij hoogwaardige diensten op het gebied van sanitair, lekkages, en leidingwerk.

Onze Tarieven:

Bij Amiri CraftsMen bieden we flexibele tarieven om aan te sluiten bij de diversiteit van de klussen waarvoor je ons kunt inhuren. Ons uurtarief varieert tussen de 35 euro en 55 euro, inclusief btw. Deze variatie stelt ons in staat om rekening te houden met de aard en complexiteit van de specifieke werkzaamheden, zodat je kunt rekenen op een eerlijke prijs voor het hoogwaardige vakmanschap dat we leveren. Het vermelde uurtarief is exclusief voorrijkosten, die afhankelijk kunnen zijn van de locatie van de klus. In tegenstelling tot bedrijven die werken met vrijblijvende offertes, hanteren wij een transparante aanpak waarbij je exact de prijs kent voor de uren die wij aan jouw project besteden. Bij Amiri CraftsMen geloven we in helderheid, eerlijkheid en betrouwbaarheid in al onze zakelijke interacties.

Ontdek Amiri CraftsMen

Ontdek de wereld van vakmanschap bij Amiri CraftsMen. Plan een afspraak om jouw project te bespreken en bezoek ons kantoor op afspraak. Bel 085-0608853 of stuur een e-mail naar [email protected]. Onze klantenservice staat dagelijks voor je klaar van 10.00 tot 17.00 uur. We kijken ernaar uit om samen te werken aan jouw ideeën en projecten!"
 
Locatie: Waalwijk Sluisweg 2D 5145PE
 
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Koning Bamboe 4,6 / 5 - Reviews @ Trustpilot