Terug

BamBaw (3)

Filters

BamBaw

Ons verhaal

In 2015 werden Max en Augustin, twee tweelingbroers, geschokt door de wereldwijde omvang van plasticvervuiling. Ze wilden hun eigen afvalproductie minimaliseren en anderen helpen hetzelfde te doen. Om vervuiling aan de bron te bestrijden, kwamen ze tot de eenvoudige conclusie dat ze alternatieven moesten bieden voor vervuilende producten.

Ons team

Het team van Bambaw is samengesteld uit gepassioneerde en toegewijde individuen die zich inzetten voor het verminderen van afval en het creëren van een duurzame toekomst. Elk teamlid brengt unieke vaardigheden en ervaringen met zich mee, waardoor we kunnen innoveren en ons kunnen aanpassen aan de steeds veranderende uitdagingen van de zero-wastebeweging.

We zijn een hecht en divers team, met medewerkers uit verschillende delen van de wereld en met verschillende achtergronden. We hebben een gemeenschappelijk doel voor ogen en werken samen om onze visie te realiseren.

Onze medewerkers zijn betrokken bij alle aspecten van ons bedrijf, van productontwikkeling tot klantenservice. We zijn trots op ons inclusieve en collaboratieve werkklimaat, waarbij elke stem wordt gehoord en gewaardeerd.

Onze teamleden zijn niet alleen bezig met het runnen van het bedrijf, maar ook met het leven volgens de zero-waste levensstijl. Dit betekent dat we ons bewust zijn van onze eigen consumptiepatronen en proberen zo min mogelijk afval te produceren in ons dagelijks leven.

Door onze passie en toewijding zijn we in staat om anderen te inspireren om ook hun eigen afval te verminderen en deel te nemen aan de zero-wastebeweging.

Een betere toekomst

Onze missie is gericht op het creëren van een betere toekomst voor ons allemaal, en we beseffen dat dit een gezamenlijke inspanning vereist. Het is niet genoeg om gewoon onze eigen levensstijl te veranderen - we moeten anderen inspireren om hetzelfde te doen en samenwerken om grotere veranderingen te realiseren.

Daarom werken we samen met non-profitorganisaties, scholen en gemeenschappen om educatieve programma's en evenementen te creëren die gericht zijn op het vergroten van bewustzijn over zero-waste en duurzaamheid. We willen mensen leren hoe ze kleine, maar belangrijke veranderingen kunnen maken in hun dagelijks leven die een grote impact hebben op onze planeet.

We zijn trots op de gemeenschap die we hebben opgebouwd en zijn dankbaar voor de steun van onze klanten en partners. Maar we zijn er nog niet. We blijven ons inzetten voor een betere toekomst en zullen blijven werken aan het vinden van innovatieve oplossingen om afval te verminderen en duurzaamheid te bevorderen.

Lees meer Sluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Koning Bamboe 4,6 / 5 - 223 Reviews @ Trustpilot
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »