Terug

Compactor (0)

Filters

    Geen producten gevonden...

Compactor

Onze geschiedenis

Compactor is een Frans bedrijf dat in 1994 werd opgericht. Het bedrijf richt zich op het ontwikkelen van ecologische opbergproducten die niet alleen praktisch zijn, maar ook bijdragen aan een duurzame levensstijl. Hun slogan "Organiseer je huis en bescherm het milieu met ecologische opbergproducten" is het belang van milieubewustzijn in hun bedrijfsmissie.

Wat bieden wij aan?

Het assortiment van Compactor bestaat uit opbergproducten zoals vacuümzakken, opbergboxen, kledinghoezen, ladeverdelers en kapstokken. De producten zijn ontworpen om ruimte te besparen en het organiseren van huishoudelijke spullen om te maken. Het bedrijf begon er ook naar om hun producten zo duurzaam mogelijk te maken en werkt aan het verminderen van de impact op het milieu door hergebruikte gerecyclede materialen te gebruiken.

Ons doel

Het doel van Compactor is om het dagelijkse leven van mensen te creëren door middel van innovatieve, praktische en milieuvriendelijke opbergoplossingen. Het bedrijf is zich bewust van de impact van de productie van hun producten op het milieu en daarom tot een duurzame productie en minimalisering van de CO2-uitstoot. Door te investeren in duurzame productie en recycling, hoopt Compactor bij te dragen aan een betere toekomst voor de planeet en haar bewoners.

Compactor heeft een internationaal team van meer dan 70 medewerkers, waaronder ontwerpers, ingenieurs en productie-experts. Het bedrijf heeft vestigingen in Frankrijk, Spanje, Italië, Duitsland en China, en verkoopt haar producten wereldwijd via diverse kanalen, zoals retailers en online winkels.

Lees meer Sluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Koning Bamboe 4,6 / 5 - 223 Reviews @ Trustpilot
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »