Terug

Magic Bodyfashion (22)

Filters

Magic Bodyfashion

Waar richten wij onze producten op?

MAGIC Bodyfashion is een bedrijf dat zich richt op het ondersteunen van vrouwen door het bieden van functionele en prachtige shapewear, ondergoed, zwangerschapskleding, beenmode, accessoires, home wear en leggings. Het bedrijf is opgericht meer dan 30 jaar geleden en heeft sindsdien een breed scala aan producten ontwikkeld die zijn ontworpen om vrouwen te ondersteunen bij het creëren van hun beste look en feel.

Ons team

Het team van MAGIC Bodyfashion bestaat uit vrouwen die zich richten op het ontwerpen van innovatieve oplossingen voor de behoeften van elke vrouw. Hun producten zijn wereldwijd verkrijgbaar in ongeveer 60 landen en het bedrijf blijft groeien en zich ontwikkelen. Het doel van het merk is om vrouwen de benodigdheden te bieden om hun zelfvertrouwen te vergroten, zich ondersteund en comfortabel te voelen en hun beste zelf te laten zien.

Over onze producten

MAGIC Bodyfashion heeft zich de laatste jaren ook opgeschoven naar een lifestyle merk en biedt nu ook collecties aan op het gebied van home wear en leggings. Het bedrijf blijft zich inzetten om innovatieve oplossingen te ontwikkelen en te groeien als merk dat vrouwen wereldwijd ondersteunt. Door het dragen van de producten van MAGIC Bodyfashion moedigen ze vrouwen aan om hun MAGIC te laten zien en zelfverzekerd te zijn in hun eigen lichaam.

Lees meer Sluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Koning Bamboe 4,6 / 5 - 223 Reviews @ Trustpilot
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »