Terug

Koken & tafelen (52)

Koken & tafelen

Duurzame producten voor in de keuken

Verantwoord koken bestaat niet alleen uit koken op groene stroom en weinig water gebruiken. Ook met de keuze voor milieuvriendelijk keukengerei verklein jij je ecologische voetafdruk aanzienlijk. We hebben een breed assortiment aan duurzaam keukengerei zonder schadelijke stoffen. Zo geniet je nog meer van je voeding!

Bamboe serviezen

Aan bamboe serviezen kleven een aantal fijne voordelen. Zo is dit type servies moeilijk breekbaar waardoor het gerust mee kan naar de camping, een dagje picknicken of naar het strand. Ook is bamboe servies 100% biologisch afbreekbaar. Bekijk hier onze stijlvolle bamboe serviezen.

  • 100% Recyclebaar
  • Biologisch Afbreekbaar
  • Milieuvriendelijk
  • Duurzaam

Milieuvriendelijk servies zonder schadelijke stoffen

Voor een gezonde levensstijl wil je uiteraard ook dat je servies vrij is van schadelijke stoffen. Het servies in ons assortiment is gemaakt van plantaardige materialen zoals bamboe en mais en van porselein. Ben je bang dat je met de keuze voor bamboe leefgebieden van panda’s aantast? Geen zorgen. Ook in Nederland zijn er diverse bamboekwekerijen, waarmee het een hartstikke milieuvriendelijk materiaal is.

Lees meer Sluiten

Filters

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Koning Bamboe 9.2 / - 374 Reviews @ KoningBamboe