Terug

Boody (36)

Filters

Boody

Over Boody

Boody is een bedrijf dat zich richt op het leveren van concurrerende kleding en accessoires gemaakt van milieuvriendelijke materialen. Het bedrijf werd opgericht in Australië in 2013 en is uitgebreid tot een wereldwijd merk.

Boody heeft als doel om de productie van kleding en accessoires zo duurzaam mogelijk te maken. Ze gebruiken bamboe-viscose als belangrijkste materiaal in hun productie, uitgaande van bamboe van nature duurzaam en milieuvriendelijk is. Gebruik ook biologisch afbreekbare en recyclebare materialen voor hun verpakkingen om hun ecologische voetafdruk te verkleinen.

Het assortiment

Het assortiment van Boody omvat basics voor heren, dames en baby's. Van ondergoed en sokken tot T-shirts en leggings, elk item is zorgvuldig ontworpen om maximaal comfort te bieden, terwijl tegelijkertijd de impact op het milieu wordt verminderd.

Het team van Boody

Het team van Boody bestaat uit professionals die zich inzetten voor het creëren van duurzame kleding en accessoires. Ze streven ernaar om de impact op de planeet te verminderen en betrokken te zijn bij elke stap van de productie. Het team houdt zich aan strikte richtlijnen voor duurzame productie en gelooft in een verantwoorde aanpak om de mode-industrie te veranderen.

Lees meer Sluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Koning Bamboe 4,7 / 5 - Reviews @ Trustpilot