Terug

Gopandoo (11)

Filters

Gopandoo

Ons doel

Bij ons draait alles om het creëren van een betere toekomst door kleine maar betekenisvolle veranderingen aan te brengen. We geloven dat iedereen een rol te spelen heeft in het behoud van onze planeet en daarom streven we er elke dag naar om onze klanten te helpen hun ecologische voetafdruk te verkleinen.

Ons doel is om de zero-waste beweging te laten groeien en daarom bieden we een breed scala aan duurzame en herbruikbare producten aan. Van bamboe tandenborstels tot herbruikbare rietjes, we hebben het allemaal. Onze producten zijn niet alleen milieuvriendelijk, maar ook van hoge kwaliteit en betaalbaar.

Samenwerken is de sleutel

We werken ook samen met verschillende organisaties en NGO's om grotere projecten te ondersteunen die zich richten op het behoud van onze planeet en het bestrijden van klimaatverandering. Onze impactrapporten laten zien hoe we de afgelopen jaren hebben bijgedragen aan het verminderen van plastic afval, het tegengaan van ontbossing en het ondersteunen van mooie projecten.

We geloven dat samenwerking de sleutel is tot succes en we zijn dankbaar voor onze gemeenschap van meer dan 250.000 alledaagse helden die samen met ons werken aan een betere toekomst. We zijn vastbesloten om onze inspanningen voort te zetten en nog meer mensen te inspireren om zich bij onze missie aan te sluiten. Bedankt voor uw steun!

Lees meer Sluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Koning Bamboe 4,6 / 5 - 223 Reviews @ Trustpilot
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »