Terug

Home Deco (16)

Filters

Home Deco

Ons verhaal

Het verhaal van HomeDeco begon toen oprichtster Myrthe van der Ploeg een passie ontwikkelde voor interieur en design. Ze wilden deze passie delen met anderen en besloten een platform te creëren waar mensen inspiratie konden vinden en producten konden vinden om hun huis samen te richten. Het platform is snel ontstaan ​​en is nu een van de gekozen interieurplatforms in Nederland.

Wie zijn wij?

HomeDeco is een online platform dat zich richt op interieur- en designliefhebbers. Ze bieden een breed scala aan producten aan, zoals meubels, decoratieve artikelen, verlichting, textiel en meer. Hun doel is om mensen te inspireren en te helpen bij het maken van hun droomhuis.

Hoe ziet ons team er uit?

Het team van HomeDeco bestaat uit gepassioneerde interieurstylisten, ontwerpers en marketeers die zich inzetten om de beste producten en ideeën te leveren. Het team is altijd op zoek naar nieuwe trends en innovaties op het gebied van interieurontwerp en biedt deze aan hun klanten aan.

Ons doel

HomeDeco heeft als doel om mensen te helpen bij het creëren van een thuis waar ze zich gelukkig en comfortabel voelen. Ze bieden niet alleen producten aan, maar ook inspiratie en advies. Hun motto "maak van je huis je thuis" zorgt ervoor dat hun visie om mensen te helpen hun huis om te toveren tot een plek waar ze zich thuis voelen.

Lees meer Sluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Koning Bamboe 4,7 / 5 - Reviews @ Trustpilot