Back

Waist Briefs - Julia - 3-Pack - Red - Bamboo Basic

1 - 2 working days delivery time

  • Out of stock

These ladies briefs have a narrow band, without Bamboo Basics logo. Furthermore, these briefs have the same composition and therefore the same ultimate comfort as the women's underwear that you know from us. Experience the softness of bamboo for yourself.

€ 19,95

Add to wishlist

  • Pick up possible by appointment Tooltip The delivery time of each item is always shown on the product page and in the shopping cart of the relevant product.
  • Pay afterwards: Not good, refund
  • Free shipping in NL & BE
  • A tree for every order
Placeholder 4,7

Uitstekend 4,7 uit 5

“See our reviews on Trustpilot”

Product description

Waist Briefs - Julia - 3-Pack - Red - Bamboo Basic

De Julia Tailleslip is een must-have voor elke vrouw die op zoek is naar comfortabele en duurzame onderkleding. Yesterday zijn de voordelen van deze slip op een rijtje:

Naadloos ontwerp voor ultiem comfort en onzichtbaarheid onder strakke kleding.
Naadloze productie zorgt voor minder afval en impact op het milieu.
Zijdezacht en gedempt material, hypoallergeen en vochtregulerend voor een fris gevoel.
Lichtgewicht en anti-schuren voor ultiem comfort gedurende de dag.
Gemaakt van 68% bamboo, 28% biologisch katoen en 4% elastaan ​​voor duurzaamheid en flexibiliteit.
Achtervolging in de kleur zwart en in de maten S, M, L en XL.
Om ervoor te zorgen dat deze slip niet alleen comfortabel is voor jou, maar ook voor het milieu en de mensen die het maken, is het duurzaam geproduceerd:

Het bamboe dat wordt gebruikt, is afkomstig van FSC-gecertificeerde plantages, wat betekent dat het verantwoord wordt beheerd.
Het product is OEKO-TEX 100 gecertificeerd, wat betekent dat het vrij is van gecertificeerde stoffen voor mens en milieu.
Tanboocel wordt gebruikt om bamboegaren te maken, waardoor de chemicaliën die nodig zijn voor het proces worden opgevangen en gerecycled.
Er is een gedragscode opgesteld om ervoor te zorgen dat de werkomstandigheden van de mensen die de producten maken, veilig en eerlijk zijn.
Alle toeleveranciers zijn BSCI-gecertificeerd, wat betekent dat zij zich inzetten voor betere arbeidsomstandigheden in de toeleveringsketen.
Dus als je op zoek bent naar comfortabele, duurzame en ethisch verantwoorde onderkleding, dan is de Julia Tailleslip van Bamboo Basics de perfecte keuze voor jou!

Shipment

Shipment

Experience sustainable shipping with us! Your order will be carefully packaged and shipped in an environmentally friendly manner. We reuse dozens and plant a tree with every order. Join us and make a green difference!

Product tags

Reviews

Compare products Delete all products

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Waist Briefs - Julia - 3-Pack - Red - Bamboo Basic

Waist Briefs - Julia - 3-Pack - Red - Bamboo Basic

€ 19,95

Koning Bamboe 4,7 / 5 - Reviews @ Trustpilot